Logo
Cardano Ecosystem

BitcoinBazis

11/19/2023

·

27 views


Ethereum (ETH) és Cardano (ADA) akár 20%-os növekedést is mutathat az év vége előtt

A kriptopiac jelenlegi állapotát jelentős ingadozások és kiszámíthatatlanság jellemzi. A Bitcoin közelmúltbeli 36 000 dollár alá süllyedése hullámzó hatást váltott ki, ami hatással volt az általános piaci...

Ethereum (ETH) és Cardano (ADA) akár 20%-os növekedést is mutathat az év vége előtt

A kriptopiac jelenlegi állapotát jelentős ingadozások és kiszámíthatatlanság jellemzi. A Bitcoin közelmúltbeli 36 000 dollár alá süllyedése hullámzó hatást váltott ki, ami hatással volt az általános piaci hangulatra, és volatilitást okozott a különböző digitális valutákban. Az Ethereumot (ETH) és a Cardanót (ADA) is érintették ezek a piaci elmozdulások, saját fel- és lejtmenetet tapasztalva az értékelésben. A ScapesMania (MANIA), bár újabb szereplő a területen, egyedi megközelítésével és ígéretes előértékesítési teljesítményével egyre nagyobb figyelmet kap.
A jelenlegi körülmények között mindenki arra kíváncsi, hogy az Ethereum (ETH) és a Cardano (ADA) rendelkezik-e azzal a képességgel, hogy még az év vége előtt 20%-os ugrást tegyen. Még ha a számok jónak is tűnnek, más, rendszerszintűbb problémák is vannak a háttérben. Ha tudni szeretné, mi fog történni ezután, és hogyan illeszkedik ebbe a ScapesMania (MANIA), olvasson tovább.

ScapesMania (MANIA): Új versenyző bukkan fel

Számos kripto szakértő a ScapesMania-t választja a 2023-as év legjobb új projektjének. Sikerül elkülönülnie a versenytársaktól azzal, hogy az előértékesítés során számos bevételi forrást és magas potenciális megtérülést kínál a tulajdonosoknak.

A gyors potenciális nyereséget kereső intézményi és kisbefektetőknek érdemes lehet megvizsgálniuk a ScapesMania ajánlatát. Amint az előértékesítés befejeződik, az árfolyam várhatóan az egekbe fog szökni, biztosítva a 400-500% közötti lehetséges hozamokat. Jelenleg közel 85%-os aktív kedvezmény van, de ez nem tart örökké – az óra ketyeg, és minden érdeklődőnek, aki szeretné kihasználni ezt az ajánlatot, gyorsan kell cselekednie.

A ScapesMania tokenomikai és egyéb jellemzőit boncolgatva egyértelművé válik, hogy ez a legjobb altcoin, amit most érdemes lehet tartani. Az innovatív, játékkal kapcsolatos alapötlet, a lenyűgöző előértékesítési számok, a 150 000 dolláros ajándék, a közösségi médián keresztül terjedő hype és más pozitív szempontok garantálhatják, hogy a ScapesMania folytatni fogja győztes útját, így érdemes minél hamarabb beszállni.

>>> Csatlakozz az elővételhez kedvezményesen a hivatalos oldalon <<<<

Ethereum (ETH): A növekedés és a volatilitás egyensúlya

A kriptopiacot a BlackRock Ethereum ETF-jének a SEC-hez benyújtott legutóbbi bejelentése tartja lázban. Ez a fejlemény jelentős előrelépést jelent a kripto és a hagyományos pénzügyek integrálásában, ami a piaci dinamika és a befektetői hangulat fejlődését jelzi. A potenciális optimizmus ellenére az ETF kritikát váltott ki, különösen a Bitcoin maximalisták részéről, akik ezt a bővítést a Bitcoin kriptopiaci elsőbbségétől való eltérésnek tekintik.

Az Ethereum (ETH) árfolyama 1603 és 1946 dollár közötti tartományban ingadozott. A 10 napos és a 100 napos mozgóátlag 2022, illetve 1712 dolláron áll, ami némileg volatilis piaci helyzetet jelez. A legfontosabb támaszszintek a 1047 és 1390 dollárnál, míg az ellenállási szintek a 2077 és 2421 dollárnál figyelhetők meg.

A BlackRock Ethereum ETF a kritikái ellenére aláhúzza az Ethereum (ETH) iránti növekvő intézményi érdeklődést, ami potenciálisan növeli a piaci jelenlétét. A jelentős piaci szereplők szkepticizmusa, a mozgóátlagok és ellenállási szintek által kiemelt inherens volatilitás azonban óvatos optimizmusra utal.

Cardano (ADA): Innovációval felpezsdülve

A Cardano (ADA) legutóbbi emelkedése 0,4100 dollárra, ami április óta tartó csúcs, jelentős figyelmet irányított a Cardanora (ADA). Ez az emelkedés, amely a kriptopiac szélesebb körű emelkedésének része, a piaci kapitalizációját 13 milliárd dollár fölé repítette. A Cardanón belüli virágzó DeFi ökoszisztéma, amelyet a Cardano (ADA) Total Value Locked (TVL) jelentős növekedése bizonyít, figyelemre méltó fejleményt jelez. A DeFi dAppok robusztus teljesítménye a Cardano (ADA) hálózaton, a TVL jelentős növekedésével, alátámasztja a DeFi növekvő vonzerejét és hasznosságát.

A Cardano (ADA) ársávja jelenleg 0,253 és 0,318 dollár között mozog. A 0,371 dolláros 10 napos mozgóátlag és a 0,277 dolláros 100 napos mozgóátlag egy átalakulóban lévő piacot tükröz, amely potenciálisan további növekedésre készül. A 0,150 és 0,214 dolláros támaszszintek, valamint a 0,343 és 0,408 dolláros ellenállási szintek egy olyan piacot ábrázolnak, amely egy lehetséges emelkedő trend határait teszteli.

A Cardano (ADA) árfolyamának emelkedése, valamint a határidős piacon tapasztalható bikás hangulat azt sugallja, hogy a befektetők egyre jobban bíznak a potenciáljában. A DeFi alkalmazásainak folyamatos fejlesztése és sikere tovább szilárdíthatja piaci pozícióját.

Összegzés

A kriptopiac jelenleg a bizonytalanság és az ingadozás fázisában van, amelyet nagyban befolyásolt a Bitcoin közelmúltbeli árfolyammozgása. Az Ethereum (ETH) és a Cardano (ADA), a piac két kiemelkedő szereplője, jelentős nyereségre utaló potenciált mutat. Az Ethereum (ETH) Ethereum ikon ETH PRICE profitál a növekvő intézményi érdeklődésből és a hagyományos pénzügyekkel való növekvő összefonódásból, bár szkepticizmussal és piaci volatilitással szembesül. A Cardano (ADA) a közelmúltban megugrott értékével és az erősödő DeFi ökoszisztémával ígéretes növekedési potenciált mutat, meglovagolva a pozitív piaci hangulat hullámát. Vajon képes lesz-e a 20%-os emelkedésre az év végéig? Az ígéret megvan.

A ScapesMania (MANIA), mint újonc, egyedi megközelítéssel és sikeres előértékesítéssel építi útját, azzal a céllal, hogy megszilárdítsa pozícióját a versenyképes kriptovilágban. A potenciális ugrása még lenyűgözőbb lehet, hiszen a múltban hasonló helyzetekben jobban teljesített, és a sikerhez szükséges kulcs is megvan.

Weboldal: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

AD

@CardanoFeed - Follow us on X (formerly Twitter)

Stay informed with the latest $ADA Cardano news in real time.FOLLOW NOW!


Read Original Article on BitcoinBazis

ORIGINAL SOURCE

https://www.bitcoinbazis.hu/ethereum-eth...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


.

More from BitcoinBazis

See more
A NEAR, a Bitcoin Spark és a Cardano közelmúltbeli áremelkedésének okai
BitcoinBazis
A NEAR, a Bitcoin Spark és a Cardano közelmúltbeli áremelkedésének okai

11/17/2023

·

13 views

Related News

See more

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)