Logo
Cardano Ecosystem

Crypto Insiders

04/13/2023

·

185 views


Ethereum begint hard te stijgen, deze crypto staan al 30% en 90% in de plus

Ondanks alle ontwikkelingen bleef het uiteindelijk relatief rustig op de crypto markt. Niet de Amerikaanse CPI, noch de FOMC notulen, noch een grote netwerkupdate zorgde voor de volatiliteit die verwacht werd. Toch beginnen altcoins vanochtend fors te stijgen en hebben we al twee munten die flink in de plus staan. De totale marktkapitalisatie van crypto groeit echter met slechts 1,2% naar $1,29 biljoen.

Ethereum begint hard te stijgen, deze crypto staan al 30% en 90% in de plus

Ondanks alle ontwikkelingen bleef het uiteindelijk relatief rustig op de crypto markt. Niet de Amerikaanse CPI, noch de FOMC notulen, noch een grote netwerkupdate zorgde voor de volatiliteit die verwacht werd. Toch beginnen altcoins vanochtend fors te stijgen en hebben we al twee munten die flink in de plus staan. De totale marktkapitalisatie van crypto groeit echter met slechts 1,2% naar $1,29 biljoen.

📈Market Overview #BTС price trades above $30K

The Top-10 are traded in red zone: $ADA +2.86%, $ETH +2.44%, $MATIC +1.86%.

Market cap: $1.31T (+1.95%) $BTC dominance: 44.34% (-1.55%)
Fear & Greed Index: 61 (Greed)

Full Report 👉https://t.co/pLTgcZluLT pic.twitter.com/NuF8ynpl0S

— CryptoRank Platform (@CryptoRank_io) April 13, 2023

Bitcoin blijft op $30.000 steken

Bitcoin (BTC) maakte even een flinke schommeling nadat de inflatiecijfers werden gepubliceerd, maar het was lang niet zo heftig als verwacht. Afgelopen nacht kwam bitcoin weer rond de $30.100 uit en stijgt momenteel naar $30.200. Daarmee staat BTC net 1% in de plus. De dominantie van bitcoin bereikte gisteren nog een piek, maar begint inmiddels af te nemen.

#Bitcoin Dominance has finally broken above the 48% level after nearly 2 years in the range.

A weekly close above would likely make many Bitcoin maxis happy! pic.twitter.com/xQKyFvgNmt

— Decentrader (@decentrader) April 12, 2023

Ethereum begint hard te stijgen na grote update

Ethereum (ETH) voerde afgelopen nacht de langverwachte “Shapella” (Shanghai+Capella) update door. Het is nu eindelijk mogelijk voor stakers om hun ETH op te nemen. Men maakte echter zorgen dat dit zou kunnen leiden tot een massale ETH dump.

How much unstaked ETH will actually be sold?
Here are three possible scenarios: pic.twitter.com/AC3D2x4fMj

— Alice Kohn (@AliceKohn) April 12, 2023

Daar lijkt vooralsnog geen sprake van te zijn, maar we moeten rekening houden met het feit dat op de opnames nog een begrenzing zit. Het kan dus nog enkele dagen duren om te zien hoeveel ETH investeerders daadwerkelijk van plan zijn om te ontgrendelen.

#Ethereum inflows to Exchanges remain in low levels so far before #Shanghai upgrade.

Selling pressure remain on low levels. pic.twitter.com/nk13rR7kVk

— IT Tech (@IT_Tech_PL) April 12, 2023

De ether koers steeg in aanloop naar het evenement en begint op het moment van schrijven harder te stijgen. ETH komt momenteel boven $1.970 uit, de hoogste prijs in 10 maanden, en staat daarmee 5,5% in de plus vandaag.

Crypto top 10 kleurt ook groen

De rest van de top 10 kleurt ook groen, al stijgen ze niet zo hard al ETH. Binance coin (BNB) blijft iets achter en staat met $321 slechts 0,7% in de plus. Ripple (XRP) is vanochtend aan het stijgen en komt momenteel bij $0,51 aan waarmee de koers 1,2% in de plus staat. Solana (SOL) maakte gisteren een flinke sprong en staat met $24 vandaag 2% in de plus.

Dogecoin (DOGE) schoot zojuist naar $0,084 en staat daarmee al 2,9% in de plus. Ook polygon (MATIC) stijgt momenteel flink en komt bij $1,13 aan waarmee koers 3,3% in de plus staat. Cardano (ADA) steeg gisteren al flink en gaat richting $0,41 waarmee koers 3,5% in de plus staat.

Crypto top 100 hardste dalers en stijgers

Niet alles kleurt groen vandaag. Bitget token (BGB) zakt met 2% en stacks (STX) zakt zelfs met 5,1% naar $0,89. De rest van de top 100 kleurt wel groen. Zo staan near (NEAR), render (RNDR), curve (CRV), gmx (GMX) en mina (MINA) al 5% in de plus. Ethereum classic (ETC), lido (LDO), optimism (OP), apecoin (APE) en fantom (FTM) stijgen met bijna 6%. Immutablex (IMX) stijgt met 6,4% naar $1,14 en arbitrum met 8,7% naar $1,27.

Radix stijgt met meer dan 30%

Dan hebben we nog de grote winnaar van de dag van de top 100: radix (RDX). De RDX koers presteert de afgelopen tijd al heel sterk, maar vandaag nog het sterkst. De RDX koers schiet met meer dan 30% naar $0,07.

Meet the project: @XRDdomains$XRD Domains is a project that aims to make managing domains on the Radix network as simple & user-friendly as possible. Think of it as the GoDaddy for Web3.

Learn more about XRD Domains below 👇https://t.co/Wg0GkLcxfP

— Radix – Radically Different DeFi (@radixdlt) April 12, 2023

FTX token staat 90% in de plus

Dan hebben we nog een opvallende uitzondering buiten de top 100: de FTT token van de gevallen FTX exchange. Nieuws over een mogelijke herstart van de cryptobeurs zorgt ervoor dat de koers van FTT momenteel bij $2,55 aankomt waardoor de munt 90% in de plus staat. Later volgt vandaag meer op Crypto Insiders hierover.

Here comes the FOMO#FTT pic.twitter.com/V39IRyVk1Y

— Devchart 👨🏻‍💻 (@devchart) April 12, 2023

Zoek jij meer inzicht in crypto koersen of hulp met handelen?

In de premium omgeving van Crypto Insiders vindt je een levendige en vriendelijke community van meer dan 1.000 leden die elkaar helpen met handelen. Ook delen onze analisten hier wekelijks meer dan 20 technische analyses exclusief voor premium leden. Bekijk onze Premium pagina voor meer informatie en probeer direct de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten.

AD

SNEKbot by DexHunter on CARDANO

Cardano's Telegram Trading Bot live on Cardano mainnet!TRADE NOW!


Read Original Article on Crypto Insiders

ORIGINAL SOURCE

https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/al...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


Genius Yields DEX Launched!

More from Crypto Insiders

See more
Cardano oprichter stelt Bitcoin Cash integratie voor
Crypto Insiders
Cardano oprichter stelt Bitcoin Cash integratie voor

05/06/2024

·

15 views

Related News

See more
Genius Yields DEX Launched!

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)