Logo
Cardano Ecosystem

Btcdirect/EU

06/30/2023

·

57 views


Dit is waarom Vodafone het volste vertrouwen heeft in Cardano - BLOX | Nieuws

Zo, die zagen we niet aankomen. Vodafone Duitsland kondigt plannen aan om Cardano-gebaseerde non-fungible tokens (NFT’s) uit te brengen. Een vertegenwoordiger van Vodafone zegt op Discord:’Ja, we zijn van plan om dit jaar een NFT-collectie uit te brengen en willen hiervoor gebruikmaken van het Cardano-netwerk.’ […]

Dit is waarom Vodafone het volste vertrouwen heeft in Cardano - BLOX | Nieuws

Zo, die zagen we niet aankomen. Vodafone Duitsland kondigt plannen aan om Cardano-gebaseerde non-fungible tokens (NFT’s) uit te brengen.

Een vertegenwoordiger van Vodafone zegt op Discord:’Ja, we zijn van plan om dit jaar een NFT-collectie uit te brengen en willen hiervoor gebruikmaken van het Cardano-netwerk.’

Waarom Cardano?

De vertegenwoordiger zei dat Vodafone Duitsland heeft gekozen voor het Cardano (ADA) blockchain vanwege de community, duurzaamheid en de mogelijkheden voor cross-chain samenwerking.

Het kan nog wel even dure, de plannen van Vodafone zijn nog in een vroeg stadium. Hij zei dat het bedrijf nog niet heeft besloten welk nut en welke voordelen de tokens zullen hebben, maar merkte op dat de eerste 1.000 leden van de Discord-community beloningen zullen ontvangen.

Wat deze beloningen precies zullen zijn, moet nog worden bepaald door Vodafone.

De vertegenwoordiger benadrukte ook dat er geen beperkingen zullen zijn op wie toegang heeft tot het project. Hoewel het momenteel alleen beschikbaar is voor Vodafone Duitsland, verkent het bedrijf mogelijkheden om internationale communityleden erbij te betrekken.

Pas op voor scammers en airdrops

De vertegenwoordiger waarschuwde het publiek om niet op airdrop-links te klikken. Ofwel, mocht iemand crypto willen weggeven die zogenaamd verband houden met het project, dan kan je dit het beste negeren.

Geruchten over de plannen van Vodafone ontstonden al op 27 juni, toen het Twitter-account van het bedrijf een link naar zijn Discord-server plaatste in afwachting van de aankondiging.

Wat betekent dit voor Cardano?

Vodafone kennen we natuurlijk als een toonaangevend telecommunicatiebedrijf. Het is de bedoeling dat Vodafone dit jaar een NFT-collectie uitbrengt en daarvoor het Cardano (ADA) blockchain-netwerk zal gebruiken.

Het plan van Vodafone om Cardano te gebruiken voor zijn aankomende NFT-collectie is in meerdere opzichten belangrijk.

Ten eerste zorgt de aankondiging voor meer aandacht en acceptatie van het Cardano-netwerk, wat de mogelijkheden en het potentieel voor het hosten van grootschalige projecten laat zien.

Ten tweede toont dit het vertrouwen van een groot wereldwijd bedrijf in de technologie van Cardano, wat meer bedrijven en ontwikkelaars zou kunnen aantrekken om op het platform voort te bouwen, waardoor het ecosysteem verder wordt versterkt.

AD

@CardanoFeed - Follow us on X (formerly Twitter)

Stay informed with the latest $ADA Cardano news in real time.FOLLOW NOW!


Read Original Article on Btcdirect/EU

ORIGINAL SOURCE

https://nieuws.btcdirect.eu/dit-is-waaro...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


.

More from Btcdirect/EU

See more
Strijd tussen Cardano en Ethereum laait op, kritiek van founder op staking - BLOX | Nieuws
Btcdirect/EU
Strijd tussen Cardano en Ethereum laait op, kritiek van founder op staking - BLOX | Nieuws

last Sunday at 9:29 PM

·

2 views

Related News

See more

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)