Dit is hoe Cardano verder wil groeien in 2022

Crypto-insiders 3 months ago Report
Telegram LinkedIn

De afgelopen dagen wist het Cardano (ADA) netwerk weer even vol in de schijnwerpers te komen staan. De koers van ADA steeg, terwijl over het algemeen de crypto markten behoorlijk rood kleurden. Input Output Hong Kong (IOHK), het bedrijf verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het netwerk, heeft in een blogpost bekend gemaakt hoe zij gaan proberen om in 2022 het netwerk significant te verbeteren en groei te faciliteren. Deze fase van ontwikkeling wordt de Basho fase van het netwerk genoemd.

Grotere capaciteit

Een van de belangrijkste zaken die in 2022 aangekaart zal worden is de capaciteit van het netwerk. IOHK is zich ervan bewust dat op dit moment het netwerk ten tijden van hoge activiteit enigszins overbelast kan raken. Om die reden zal er behoorlijk aan de capaciteit van het Cardano netwerk gesleuteld worden. Dit zal niet altijd vlekkeloos verlopen en kan enig geduld van investeerders vragen.

Security, decentralization and steady, careful scalability. It's all in the plan. Always has been.

To read more: https://t.co/YNom8EBf80 #Cardano $ADA

— Input Output (@InputOutputHK) January 18, 2022

“Ja, wij anticiperen periodes van een hoge vraag en soms verstoppingen van het werk. We zijn op een spannende reis en het gebruik zal hoog zijn. Hoewel we soms ongeduldig kunnen worden, is dit de manier hoe het gaat werken.”

Een van de manieren waarop IOHK hoopt de capaciteit van het netwerk te verhogen is door elk block meer transacties te laten faciliteren. Onlangs werd de grootte van een dergelijk block al met 12,5% verhoogd van 8KB naar 72KB. In de toekomst zal dit verder omhoog geschaald worden.

Smart Contracts

Een van de kernpunten van de ontwikkeling van het Cardano netwerk de afgelopen tijd was de uitrol van smart contract functionaliteiten. Hoewel de lancering niet geheel zonder problemen verliep, groeit vandaag de dag het aantal smart contracts dat gebaseerd is op het Plutus script van Cardano gestaag door.

Gedurende 2022 zal dit Plutus smart contracts systeem significante verbeteringen doormaken. Deze verbeteringen zullen vooral te maken hebben met optimalisatie. Hierdoor zal het Cardano ecosysteem nog aantrekkelijker worden voor ontwikkelaars en investeerders.

Original Source: https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/altcoin/dit-is-hoe-cardano-verder-wil-groeien-i...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.

Join Our Weekly Newsletter of Cardano

Your weekly dose of Cardano news straight to your inbox!
Genius X is launching its Initial Stake Pool Offering (ISPO) Starting on May 15, 2022
Revolutionize the business accelerator experience and provide unparalleled support for ambitious crypto startups, Genius X is raising funds through a public ISPO and helping foster innovation in the Cardano ecosystem. CLICK HERE!
READ THE ORIGINAL ARTICLE ON >> Crypto-insiders