Logo
Cardano Ecosystem

BtcdirectEU

02/03/2024

·

142 views


Dit is de reden waarom Cardano een explosieve groei doormaakt - BLOX | Nieuws

De afgelopen twee maanden hebben een spectaculaire toename in activiteit op het Cardano-netwerk laten zien. Met maar liefst vier miljoen uitgevoerde transacties in deze korte periode, blijkt wel hoeveel interesse en betrokkenheid er is in dit bloeiende netwerk. Groei van het ecosysteem en technische doorbraken […]

Dit is de reden waarom Cardano een explosieve groei doormaakt - BLOX | Nieuws

De afgelopen twee maanden hebben een spectaculaire toename in activiteit op het Cardano-netwerk laten zien. Met maar liefst vier miljoen uitgevoerde transacties in deze korte periode, blijkt wel hoeveel interesse en betrokkenheid er is in dit bloeiende netwerk.

Groei van het ecosysteem en technische doorbraken

Volgens recente data van IOHK, het bedrijf achter Cardano, heeft het platform een flinke uitbreiding van zijn ecosysteem gezien. Alleen al in de laatste twee maanden van het jaar zijn er acht nieuwe initiatieven gelanceerd, met daarnaast nog zeventien projecten die momenteel worden ontwikkeld. Dit brengt het totaal op 157 reeds gelanceerde projecten, met nog eens 1.320 projecten die in de startblokken staan. De groei wordt verder onderstreept door de toevoeging van 13.109 nieuwe token beleidsregels en de creatie van 480.000 nieuwe tokens binnen het netwerk.

Versterking Infrastructuur en ontwikkelingen in bestuur

De infrastructuur van Cardano wordt continu verbeterd, met optimalisaties en de toevoeging van nieuwe functionaliteiten. Belangrijke updates zoals de integerToByteString en byteStringToInteger bewerkingen, die deel zullen uitmaken van de Plutus V3 update na de Conway-upgrade, tonen de vooruitgang van het platform.

Daarnaast krijgt de Voltaire-fase, die focust op gedecentraliseerd bestuur, steeds meer vorm. Project Catalyst, een initiatief voor gemeenschapsfinanciering binnen Cardano, is ondertussen overgegaan naar een nieuwe fase met het begin van de stemming voor Fund11.

Tot slot

Deze recente vooruitgang binnen Cardano laat zien dat het platform niet alleen groeit in omvang, maar ook een steeds rijker en geavanceerder aanbod van projecten biedt. Met de nadruk op technologische innovatie en betrokkenheid van de gemeenschap positioneert Cardano zich als een prominente speler in de toekomst van de blockchain-technologie en de wereld van digitale valuta.

AD

SNEKbot by DexHunter on CARDANO

Cardano's Telegram Trading Bot live on Cardano mainnet!TRADE NOW!


Read Original Article on BtcdirectEU

ORIGINAL SOURCE

https://nieuws.btcdirect.eu/dit-is-de-re...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


Rare Evo: A Blockchain Event

More from BtcdirectEU

See more
ADA koers maakt enorme sprong: Cardano TVL en marktkapitalisatie stijgen - BLOX | Nieuws
BtcdirectEU
ADA koers maakt enorme sprong: Cardano TVL en marktkapitalisatie stijgen - BLOX | Nieuws

02/19/2024

·

174 views

Related News

See more

Argentina Digital Nation 2024
Rare Evo: A Blockchain Event
Argentina Digital Nation 2024

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)