Logo
Cardano Ecosystem

BitcoinBazis

06/22/2022

·

282 views


Csúszik a “Vasil” frissítés a Cardano hálózatán

Hét különböző bug is megoldatlan maradt, így mindenképpen csúszik a “Vasil” névre keresztelt frissítés a Cardano blokkláncon. A hírt közvetlenül Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Csúszik a “Vasil” frissítés a Cardano hálózatán

Hét különböző bug is megoldatlan maradt, így mindenképpen csúszik a “Vasil” névre keresztelt frissítés a Cardano blokkláncon. A hírt közvetlenül a Cardano hálózat fejlesztésért felelős csapat, az IOG jelentette be. A frissítésnek az eredeti tervek szerint még valamikor a hónap vége előtt élesednie kellett volna. A frissített hálózat a korábbinál jobban skálázhatóbb lesz. Ez egyszerűen megfogalmazva annyit tesz, hogy könnyebben és gyorsabban tudja majd kezelni az egyre növekvő számú tranzakciót. A probléma ellenére azonban a fejlesztők továbbra is bizakodóak. Elmondásuk szerint a 7 ismert bug közül egyik sem súlyos, a megoldás pedig már csak karnyújtásnyira van. Nem ez az első alkalom, hogy egy fontos blokklánc frissítés technikai akadályok miatt késik. Az Ethereum 2 hálózat indulása például lassan már 1 éve tologatva van.

Semmi gond, de azért még nincs konkrét új céldátum

A kedélyek nyugtatása ellenére egyelőre nem tudni, hogy mennyit csúszik a fontos Cardano frissítés. A fejlesztők ugyanis nem jelöltek meg konkrét új céldátumot. Annyi biztos, hogy az eredetileg tervezett június 29.-i dátumnál későbbre tolódik a “Vasil” élesedése. A frissítés élesítésének új dátumáról a végső döntést a tech guruk a Cardano ökoszisztéma decentralizált fejlesztői közösségével összhangban fogják meghozni. Még miután a fejlesztők végeztek is a javításokkal, független tesztelőknek kell majd újra megvizsgálni a módosításokat és megerősíteni azt, hogy a bugok tényleg megfelelően lettek-e megoldva. Így hát minden bizonnyal nem 1-2 napos csúszásról lesz szó, hiába próbálják a fejlesztők elbagatellizálni ezt a kis malőrt.

A rendelkezésre álló adatok alapján azonban úgy tűnik, hogy ez a fennakadás nem szegte kedvét az érme befektetőinek. Az ADA értéke az elmúlt 3 napban a többi kriptovalutához hasonlóan kifejezetten jól teljesítve, nagyjából mintegy 15 százalékkal emelkedett, megtörve a hetek óta tartó borzasztó eséshullámot. A júniusi összezuhanás előtt a Cardano volt az egyik legdinamikusabban fejlődő blokklánc, leginkább az egyre több DeFi és NFT aktivitásnak hála. Az Ethereum blokklánc óriás ugyanis egyre inkább veszíteni kezdett a DeFi és NFT dominanciájából, olyan alternatív blokkláncok javára, mint például a Cardano vagy a Solana.

AD

World’s First Multi-Token ISPO — By Genius X - Starts on 12th of September, epoch 363!

Genius X, a revolutionary launchpad and business accelerator helping Web3 startups attain speed, scale, and edge, is thrilled to announce the world’s first Multi-Token ISPO.I WANT TO KNOW MORE!


Read Original Article on BitcoinBazis

ORIGINAL SOURCE

https://www.bitcoinbazis.hu/csuszik-a-va...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


More from BitcoinBazis

See more
A Cardano új privátcoint és blokkláncot fog indítani
BitcoinBazis
A Cardano új privátcoint és blokkláncot fog indítani

11/21/2022

·

85 views

Related News

See more
WingRiders Governance Token

Featured News

See more

Featured ISPOs

Genius X
GENSX ISPOACTIVE

250M $GENSX · Ends in 09/12/2022


Featured Projects

Ada Handle
Ada Handle

NFT

Featured

Featured Events

Cardano Summit 2022
Cardano Summit 2022

11/20/2022 - 11/22/2022 · Lausanne, Switzerland


    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)
Bringing Fixed Assets (CNFT & CNT) Lending & Borrowing to CardanoWorld’s First Multi-Token ISPO — By Genius X