CryptoHeroez.io

5 months ago    304 views
Telegram LinkedIn
Genius Yield | Automated Yield optimizer on Cardano Blockchain

Natív tokenek megjelenésével a Cardano is utat nyitott az NFT piacnak. Lehetőségünk volt interjút készíteni Jiri Hysekel a CryptoHeroez kitalálójával.

Egy egyedi NFT 🙂

Mióta foglalkozol Cardanoval? (Chris)

Csak néhány hónapja. 2021 februárjában kezdtem el mélyebben tanulmányozni a kriptográfiát. A Bitcoinról régóta tudtam kb 2013. De soha nem ástam magam mélyebbre. Ez az év más volt, rengeteget tanulmányoztam a kripto projekteket és a Cardano valóban felkeltette a figyelmemet.

Elindítottam egy node-ot és megtanultam hogyan lehet program szerűen megszerezni adatokat a blokkláncból, hogyan kell nativ tokeneket készíteni és végül létrehoztam ezt az egyedi NFT projektet is.

Miért tetszik neked? (Chris)

Szeretem azt a megközelítést, hogy a jó, áttekintett dizájn, a megbízhatóság és a valós használat szem előtt tartása sokkal fontosabb, mint első lenni a piacon. Több évig Haskellben is programoztam és imádom ezt a nyelvet, így ez is felhívta a figyelmemet. (Jiri)

Hogy jött az NFT ötlete? (Chris)

Nos.. az elején csak a technológiát akartam felfedezni. Megakartam tanulni hogyan lehet egyéni tokent létrehozni, hogyan lehet feldolgozni a tranzakciókat, hogyan lehet az ADA-ban fogadni a fizetéseket, és hogyan kell ezt automatizáltan végrehajtani. Akkoriban volt néhány népszerű projekt például a SpaceBudz és mivel meglehetősen aktív vagyok a játékelakadásokban, volt néhány pixel karakterem, amelyeket korábban egy játékhoz rajzoltam, de nem voltak olyan jók, mint szerettem volna, ezért elkezdtem átrajzolni őket. Amikor elkezdtem csinálni azt gondoltam, hogy jó lenne, ha olyan karakterek lennének, amelyek jobban kapcsolódnak a kriptográfia világához. Így indult a Crypto Heroes 🙂 (Jiri)

Milyen jövőre számítasz? (Chris)

Mivel a Cardano erőteljesen a valós problémák megoldására összpontosít és nem az a célja, hogy csak “értékraktár legyen”, úgy gondolom, hogy a Cardano elfogadása idővel növekszik. Úgy gondolom, hogy nagy lehetőségekkel rendelkeznek a fejlődő országokban. Tehát arra számítok, hogy a Cardano nem kevesebb, mint olyan technológia lesz, amely valódi változást hoz az életminőségben ezekben az országokban. Ez egy nagyszerű technológia nagy potenciállal, de azt hiszem, meg kell találnunk azokat a területeket, ahol ez a legjobban segíthet. Senki nem tudta elképzelni, hogy hol segíthet például az internet a 90-évek elején (vagy mire lehet felhasználni az áramot, kivéve a világítást, ha jobban visszamegyünk a múltban). Eddig abban a szakaszban vagyunk. (Jiri)

Köszönjük Jiri! Reméljük sok rajzot várhatunk még tőled.

Verlux is Building The Biggest Cross-Chain NFT Marketplace On The Cardano Blockchain - Join Seed Sale

BUY AFRIXX NFT - An African generative NFT project
The first NFT project to combine art and history, aiming to expand the knowledge of Africans and their history. BUY NFT NOW - https://afrixx.io/buy
Read the article in Adacoin-HU
A decentralized Bison meme coin on cardano network
ADACASH - Earn passive income.