Logo
Cardano Ecosystem

Btcdirect/EU

06/17/2022

·

289 views


Crypto recap 17 juni: Cardano (ADA), een dalende koers, en een vliegmaatschappij accepteert bitcoin

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent...

Crypto recap 17 juni: Cardano (ADA), een dalende koers, en een vliegmaatschappij accepteert bitcoin

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin daalde weer bijna met dubbele cijfers. De koers staat op het punt om weer een nieuw laagtepunt te maken. Op dit moment staat de koers rond de 20.400 dollar. Aan het begin van dit jaar was deze prijs ondenkbaar voor bitcoin.

Altcoins reageren erg wisselvallig in deze turbulente tijden. Sommige coins staat 10% in de plus, en anderen weer 10% in de min. Vandaag gaan we het hebben over de integratie van Cardano (ADA) bij Legder Live, de bitcoin koers van vandaag, en we bespreken een vliegtuigmaatschappij die bitcoin (en andere coins) accepteert voor vluchten.

Cardano (ADA) en Ledger Live

Het Franse Ledger kondigde eindelijk aan dat Cardano gebruikt kan worden op de desktopversie van Ledger Live. Dit is helaas nog beperkt tot alleen desktop, want het bedrijf zegt dat de mobiele versie later beschikbaar wordt. Hiermee ondersteunt Ledger Live alle top 10 coins op basis van marktkapitalisatie.

Gebruikers kunnen een ADA-account maken zonder een extra wallet aan te maken. Hiermee kunnen ze Cardano direct via de applicaties kopen, verkopen en is er eindelijk antwoord op de vraag ‘when ADA?’.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

AD

World’s First Multi-Token ISPO — By Genius X - Starts on 12th of September, epoch 363!

Genius X, a revolutionary launchpad and business accelerator helping Web3 startups attain speed, scale, and edge, is thrilled to announce the world’s first Multi-Token ISPO.I WANT TO KNOW MORE!


Read Original Article on Btcdirect/EU

ORIGINAL SOURCE

https://nieuws.btcdirect.eu/crypto-recap...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


More from Btcdirect/EU

See more
Analyse: gaat Cardano (ADA) terug naar 0,16 dollar?
Btcdirect/EU
Analyse: gaat Cardano (ADA) terug naar 0,16 dollar?

11/22/2022

·

100 views

Related News

See more
WingRiders Governance Token

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)
Bringing Fixed Assets (CNFT & CNT) Lending & Borrowing to CardanoWorld’s First Multi-Token ISPO — By Genius X