Crypto recap 1 augustus: hardfork Cardano (ADA) alweer uitgesteld, ETC stijgt 53% in één week

Btcdirect/EU 1 week ago Report
Telegram LinkedIn

In deze video behandelt Jari de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin heeft de maand juli groen afgesloten. De munt steeg maar liefst 17% in deze periode. Dit was de eerste maand dat bitcoin weer in de plus stond sinds maart.

Vandaag gaan we het hebben over ethereum classic. Deze munt steeg 53% in de afgelopen 7 dagen, en 142% in de afgelopen maand. Wat is er aan de hand en waarom is deze coin zo populair?

Daarnaast gaan we het weer hebben over de Vasil hardfork van cardano. Deze is nu al meerdere keren uitgesteld, en deze week was het weer zover.

ADA hardfork alweer uitgesteld

Input Output Hong Kong (IOHK), de ontwikkelaar van cardano, vertelt dat de Vasil hardfork is uitgesteld om de overgang soepeler te laten verlopen. Het testnet van de Vasil hardfork is wel al live sinds 3 juli, maar de echte Vasil hardfork, die eigenlijk al 29 juni zou gebeuren, wordt alweer enkele weken uitgesteld.

“Het kan nog een paar weken duren voordat we naar de echte Vasil hard fork gaan. Het is ongelooflijk belangrijk dat alle gebruikers klaar moeten zijn om door de hard fork te gaan, om ervoor te zorgen dat het een soepel proces is. Zowel voor hen, en nog belangrijker, voor de eindgebruikers van de Cardano-blockchain”, zo vertelt Kevin Hammond, technisch manager van het bedrijf.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Original Source: https://nieuws.btcdirect.eu/crypto-recap-1-augustus-hardfork-cardano-ada-alweer-uitge...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.

Join Our Weekly Newsletter of Cardano

Your weekly dose of Cardano news straight to your inbox!
GADA Finance is launching its Initial Stake Pool Offering (ISPO) Starting on June 29, 2022
Being the first permissionless and community-governed launchpad on Cardano, we intend to raise funds through a public ISPO which will enhance the Cardano ecosystem. CLICK HERE!
READ THE ORIGINAL ARTICLE ON >> Btcdirect/EU