Logo
Cardano Ecosystem

Btcdirect/EU

08/25/2023

·

27 views


Crypto analyse: deze levels zijn belangrijk voor Cardano (ADA) - BLOX | Nieuws

Het is alweer een tijdje geleden dat we ADA analyseerden. Genoeg reden om nog eens in het koersverleden van deze coin te kijken. Wat zijn de belangrijkste prijslevels, en wat kunnen we de komende tijd verwachten? Het grote plaatje Om de belangrijkste prijsniveaus uit de […]

Crypto analyse: deze levels zijn belangrijk voor Cardano (ADA) - BLOX | Nieuws

Het is alweer een tijdje geleden dat we ADA analyseerden. Genoeg reden om nog eens in het koersverleden van deze coin te kijken. Wat zijn de belangrijkste prijslevels, en wat kunnen we de komende tijd verwachten?

Het grote plaatje

Om de belangrijkste prijsniveaus uit de grafiek te spotten, is het goed om eerst een ‘grote’ grafiek erbij te pakken. Hierdoor kan je zo ver mogelijk terugkijken in het koersverleden. Ik heb het dan over de wekelijkse grafiek, waarbij elke candle voor 7 dagen staat. Deze is in onderstaande afbeelding te zien.

Zoals aangegeven in deze grafiek, gaan we in deze analyse 3 verschillende levels behandelen. Deze zijn te zien als twee oranje en een blauwe lijn. De oranje lijnen geven een zijwaarts kader weer (waar Bitcoin waarschijnlijk voor enige tijd tussen blijft bewegen). De blauwe lijn is een punt dat in het verleden vaak voor weerstand zorgde.

We beginnen met de oranje lijnen. Deze zijn getekend vanuit een vorig hoogte- en laagtepunt. Hierbij is de onderste lijn op dit moment het belangrijkste. Zoals je kan zien heeft ADA al meerdere keren geprobeerd om hieronder te sluiten, maar zonder succes. Als dit wel was gebeurd, zou dat cruciaal zijn geweest voor de rest van het koersverloop.

Dit sluit niet uit dat ADA geen poging meer zal doen om hieronder te komen. Een daling onder dit level zal waarschijnlijk resulteren in een verdere daling.

Ditzelfde geldt als ADA aan de bovenkant breekt (dus door de oranje lijn van 0,4617 dollar). Dit betekent namelijk dat de munt een hoger hoogtepunt maakt, wat meestal opgevolgd wordt door een hoger laagtepunt. Dit scenario van een opwaartse trend zou het meest positief zijn. Maar zoals je al kon zien, is er nog een blauwe lijn waar Cardano eerst doorheen moet.

Daling vanuit blauwe lijn

Om deze beter te analyseren, pakken we ook even kort de 4-uurs grafiek erbij. Hier staat elke candle voor 4-uur, maar we kunnen nog steeds het effect zien van de blauwe lijn die in 2018 is ontstaan.

Als je kijkt naar het punt waaruit ADA daalde (helemaal in het begin van de onderstaande afbeelding), zie je dat de daling startte nadat de munt in aanraking kwam met de blauwe lijn. Zelfs in 2023 kunnen oude lijnen invloed hebben op de koers.

Vervolgens heeft ADA het nog een keer geprobeerd om omhoog te komen, maar werd vlak onder deze blauwe lijn gestopt. Mocht de munt hier ooit overheen komen, dan kan dat de impuls geven die ADA nodig heeft om voorbij de bovenste oranje lijn te komen.

Tot die tijd is het zeer aannemelijk dat ADA netjes tussen de oranje lijnen blijft bewegen voor de komende tijd. Het enige wat hier roet in het eten kan gooien, is een candle die onder de onderste oranje lijn komt.

Stap over naar BLOX, jouw veilige en voordelige alternatief

Eenvoudig, veilig én voordelig traden? Bij BLOX handel je tegen 0,25% transactiekosten en stort je gratis crypto naar je account. Heb jij nog funds op andere platforms staan? Met de gratis overstapservice van BLOX zet je je coins binnen een paar minuten over. Zo bewaar je al je crypto veilig en overzichtelijk op één plek. Ontdek het in de app!

Stap gratis over op BLOX ➜

AD

Cardano Catalyst Project - Discover and Vote for our proposals in Fund 10 by Sep 14th, 2023 11:00 UTC

If you are you using your ADA to vote in Cardano’s Project Catalyst don’t forget to voice your vote. We would be excited if you can see, comment, share and vote for us. Our Proposals.VOTE FOR US!


Read Original Article on Btcdirect/EU

ORIGINAL SOURCE

https://nieuws.btcdirect.eu/crypto-analy...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


NFTxLV | Sep 29 - Oct 1, 2023 | Las Vegas Convention Center

More from Btcdirect/EU

See more
Cardano (ADA) vs Solana (SOL), welke coin neemt de leiding? - BLOX | Nieuws
Btcdirect/EU
Cardano (ADA) vs Solana (SOL), welke coin neemt de leiding? - BLOX | Nieuws

last Monday at 1:49 PM

·

8 views

Related News

See more
NFTxLV | Sep 29 - Oct 1, 2023 | Las Vegas Convention Center

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)