Logo
Cardano Ecosystem

Btcdirect/EU

08/02/2023

·

38 views


Crypto analyse: Cardano (ADA) reageert op belangrijke ondersteuning - BLOX | Nieuws

In deze analyse werpen we een blik op de koers van Cardano. De munt kwam vorige week aan bij een belangrijke ondersteuning die ervoor moest zorgen dat ADA niet verder daalde. Dit scenario lijkt uitgespeeld, dus laten we naar de grafieken kijken. Een hamer We […]

Crypto analyse: Cardano (ADA) reageert op belangrijke ondersteuning - BLOX | Nieuws

In deze analyse werpen we een blik op de koers van Cardano. De munt kwam vorige week aan bij een belangrijke ondersteuning die ervoor moest zorgen dat ADA niet verder daalde. Dit scenario lijkt uitgespeeld, dus laten we naar de grafieken kijken.

Een hamer

We beginnen deze week met deze grote ondersteuning (weergegeven als grijze zone). Die is het beste te zien op de wekelijkse grafiek, waarbij elke candle voor 7 dagen staat. Deze zone ligt op een prijs van ongeveer 0,30 dollar.

Bijna elke keer als ADA bij deze zone terecht kwam, veranderde de munt van richting. Soms diende het als support, soms als weerstand, maar het is duidelijk dat dit prijslevel – ook door de psychologische grens van 0,30 dollar – een significant effect heeft op het koersverloop.

In de vorige analyse meldde ik dat ADA bij dit punt was aangekomen en dat er geen reden voor paniek is. De enige voorwaarde was dat de munt moest reageren op dit level. Op dat moment wist ik nog niet hoe accuraat deze zone zou zijn.

De munt zakte bijna precies tot de onderkant van de grijze zone, om er vervolgens boven te sluiten. De candle maakt een vormpje wat ook wel bekend staat als een ‘hamer’; een candle met een grote lont aan de onderkant, en met een klein stukje body aan de bovenkant (de groene candle vóór de laatste candle). Dit betekent meestal veel goeds.

Het laat namelijk zien Cardano na een daling werd opgekocht in een relatief kleine tijdsperiode, waarbij de kopers op het laatste moment voor de ‘candle close’ (prijs waarop een candle sluit) de prijs omhoog duwde. Dit oogt krachtig.

Inzoomen

Om hier een beter beeld van te krijgen, werpen we ook een blik op de 4-uurs grafiek van Cardano. Daar kan je zien dat de ‘hamer’ verdwenen is, aangezien deze grafiek alleen maar candles bevat van 4 uur. Toch zien we ook op deze grafiek dat de munt daalde tot de onderkant van de grijze zone, en dat het meteen daarna werd opgekocht.

Dit zijn dus twee verschillende grafieken die hetzelfde aangeven: Cardano reageert op een belangrijke ondersteuning. Het ziet er dus niet slecht uit, alleen komt er wel een ‘maar’tje bij; om deze opwaartse beweging vol te houden moet ADA een hoger hoogtepunt gaan maken.

Als dat niet gebeurt, mag deze reactie nog zo mooi zijn, maar dan brengt het ons niet in de opwaartse beweging die nu verwacht wordt. Daarvoor is het nodig dat ADA een candle hoger sluit dan 0,32 dollar.

AD

NFTxLV - Sep 29 - Oct 1, 2023 | Las Vegas Convention Center

Discover the intersection of art and blockchain with NFTxLV, where the world of NFTs collides with the allure of Las Vegas, creating an unforgettable experience for collectors, artists, and enthusiasts alike.GET TICKETS!


Read Original Article on Btcdirect/EU

ORIGINAL SOURCE

https://nieuws.btcdirect.eu/crypto-analy...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


NFTxLV | Sep 29 - Oct 1, 2023 | Las Vegas Convention Center

More from Btcdirect/EU

See more
Crypto analyse: Cardano onderweg naar 0,28 dollar - BLOX | Nieuws
Btcdirect/EU
Crypto analyse: Cardano onderweg naar 0,28 dollar - BLOX | Nieuws

09/19/2023

·

12 views

Related News

See more
NFTxLV | Sep 29 - Oct 1, 2023 | Las Vegas Convention Center

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)