Logo
Cardano Ecosystem

Btcdirect/EU

06/28/2023

·

57 views


Crypto Analyse: Cardano (ADA) komt niet voorbij kleine weerstand - BLOX | Nieuws

Cardano heeft afgelopen zondag weer een nieuwe wekelijkse candle gemaak, dus genoeg reden voor een nieuwe analyse. Wat kan deze zeggen over de rest van het koersverloop? Laten we kijken naar de grafieken. De grote verloren zone Op de wekelijkse grafiek van Cardano zien we […]

Crypto Analyse: Cardano (ADA) komt niet voorbij kleine weerstand - BLOX | Nieuws

Cardano heeft afgelopen zondag weer een nieuwe wekelijkse candle gemaak, dus genoeg reden voor een nieuwe analyse. Wat kan deze zeggen over de rest van het koersverloop? Laten we kijken naar de grafieken.

De grote verloren zone

Op de wekelijkse grafiek van Cardano zien we candles van elke 7 dagen. Hieruit is de informatie uit te lezen wanneer de candles geopend zijn, wanneer deze gesloten zijn, en wat het hoogste- en laagste punt is geweest van de week.

Als we deze informatie van meerdere candles samenpakken, zien we dat ADA vaker heeft gereageerd op dezelfde prijslevels. En daarvan is er één hele grote. Deze zone is in de grafiek te zien als een grijs vlak. De koers Cardano heeft hier in het verleden vaak op gereageerd.

Het is bij dit soort zones positief als de koers erboven is, maar als ADA eronder zit, dient deze plek als een weerstand, aangezien er veel verkooporders klaarstaan. Hierdoor is er een grote kans dat Cardano teruggeduwd wordt als het weer bij deze zone aankomt.

Cardano leek deze zone eerst te heroveren, maar inmiddels is de munt er onder gezakt en worden de zwarte en de rode lijn (die je in de grafiek ziet) belangrijker.

Wat zijn die lijnen?

Deze zwarte en een rode lijn zijn de plekken van de afgelopen laagtepunten. Het is nooit goed voor een munt als het een lager laagtepunt maakt. Dit wordt vaak opgevolgd door een lager hoogtepunt, waarna de koers verder naar beneden dipt.

We gaan daarom naar dezelfde levels kijken, maar dan op de dagelijkse grafiek. Hier staat elke candle voor 24 uur.

Zoals besproken in de vorige analyse, zou het sluiten van een candle onder de rode lijn genoeg lijken om verder naar beneden te gaan. Daarentegen is het wel positief als ADA weer een oud support-punt kan heroveren, zoals de zwarte lijn.

Helaas is daarin nog niks veranderd. Cardano heeft niet genoeg kracht gehad om boven deze plek te sluiten, en daardoor blijft de nabije toekomst nattevingerwerk.

De munt zit nog op een onzeker speelveld, waar de volgende beweging buiten de lijnen tekenend zal worden voor de rest van het koersverloop. Het is daarom erg belangrijk om de weerstand- en ondersteuningspunten helder te hebben.

AD

@CardanoFeed - Follow us on X (formerly Twitter)

Stay informed with the latest $ADA Cardano news in real time.FOLLOW NOW!


Read Original Article on Btcdirect/EU

ORIGINAL SOURCE

https://nieuws.btcdirect.eu/crypto-analy...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


.

More from Btcdirect/EU

See more
Analyse: Cardano presteert beter dan Bitcoin, more to come? - BLOX | Nieuws
Btcdirect/EU
Analyse: Cardano presteert beter dan Bitcoin, more to come? - BLOX | Nieuws

11/27/2023

·

6 views

Related News

See more

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)