Logo
Cardano Ecosystem

Cryptobase

06/10/2023

·

62 views


Criptomonedele majore suferă o cădere de 20% în urma procesului SEC • crypto.ro

După acuzațiile de fraudă cu titluri de valoare împotriva platformelor crypto majore, Binance și Coinbase, de către SEC, tokenurile blockchain au suferit un impact semnificativ.În ultimele 24 de ore, rețelele...

Criptomonedele majore suferă o cădere de 20% în urma procesului SEC • crypto.ro

După acuzațiile de fraudă cu titluri de valoare împotriva platformelor crypto majore, Binance și Coinbase, de către SEC, tokenurile blockchain au suferit un impact semnificativ.

În ultimele 24 de ore, rețelele blockchain majore și-au văzut tokenurile scăzând cu peste 20%, semn al unui potențial eveniment de risc care a trimis unde de șoc pe întreaga piață crypto.

Majoritatea acestor pierderi au fost observate în primele ore ale zilei de sâmbătă. Rețelele blockchain precum Solana (SOL), Polygon (MATIC) și Cardano (ADA) au luat cea mai dură lovitură, cu tokenurile lor care au scăzut cu până la 25% în câteva ore.

Căderea bruscă a valorii a determinat analiștii de piață și investitorii de pe Crypto Twitter să speculeze dacă un fond crypto major a decis să-și vândă participațiile în condiții de piață relativ ilichide.

Această scădere marcată a împins pierderile săptămânale pentru aceste token-uri la un amețitor 34%. Alte token-uri notabile precum Binance Coin (BNB), Dogecoin (DOGE) și Ripple (XRP) au fost, de asemenea, afectate sever, înregistrând o scădere de peste 11%. Între timp, criptomonedele lider, Bitcoin (BTC) și Ethereum (ETH), au experimentat o scădere de 3,6% și 4,5% respectiv.

Pe măsură ce piața s-a scufundat în haos, piața a suferit aproape 300 de milioane de dolari în lichidări în primele ore ale zilei de sâmbătă. Această cifră, furnizată de platforma de analiză a datelor Coinglass, a depășit cifrele record de lichidare de nouă luni de la începutul săptămânii, adăugând la perspectiva sumbră pentru piața cryptoîn urma acțiunii legale a SEC.

Procesul SEC marchează o escaladare semnificativă a tensiunii în curs dintre autoritățile de reglementare și industria crypto incipientă. Procesul susține că 13 tokenuri, tranzacționate în prezent pe Binance și Coinbase, se califică drept titluri de valoare și ar fi trebuit să fie înregistrate la SEC. Dacă acuzațiile se mențin, acesta ar putea stabili un precedent semnificativ pentru modul în care sunt reglementate criptomonedele, posibil zguduind piața în moduri încă nevăzute.

AD

SNEKbot by DexHunter on CARDANO

Cardano's Telegram Trading Bot live on Cardano mainnet!TRADE NOW!


Read Original Article on Cryptobase

ORIGINAL SOURCE

https://crypto.ro/stiri/criptomonedele-m...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


Genius Yields DEX Launched!

More from Cryptobase

See more
Robinhood delistează Cardano, Polygon și Solana • crypto.ro
Cryptobase
Robinhood delistează Cardano, Polygon și Solana • crypto.ro

01/05/2024

·

70 views

Related News

See more
Genius Yields DEX Launched!

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)