CHARLES token 5. nap

2 months ago    229 views
Telegram LinkedIn
RavenDex, First Cross-Chain Swap DEX On The Cardano Ecosystem

Shitcoinok világában 5 nap? Igen lehetséges, de akkor már nem is shitcoin?

Az elmúlt időszak nagyon érdekes volt nekünk és a közösségünk számára is.

Nagyon sok támogatást kaptunk az Crypto Tips Hungary és a Kripto Géniuszok közösségétől is. Létrehoztunk két Telegram csatornát a magyarok és a külföldiek részére is, ahol rövid időn belül nagy tömeg gyűlt össze ls hamar kialalkult a közösség.

Továbbá Twitter influencerek is segítik a munkákat:

Nagyon örülünk a sikernek és egyre több visszajelzést kapunk, hogy magasabb Cardano (ADA) hozam mint bárhol másol.

A tegnapi napon egy kriptó tőzsde is megkereste csapatunkat, hogy jegyezni szeretnék a tokent. Természetesen a csapattal átbeszéljük ennek lehetőségét, de tájékoztattak minket, hogy tőzsdére kerüléssel azok akik a tőzsdén vásárolnak nem részesülhetnek a contract által biztosított jutalomban. Röviden: nem érkezik ADA jutalom.

Szeretnénk, hogy a közösségünk tovább bővüljön és mindenki több jutalmat szerezhessen. Hamarosan egyedi weblapot kap a token ami segíti a külföldiek tájékoztatását és persze mert “trendi”. 🙂

Miért éri meg neked a CHARLES token?

  1. A CHARLES token árfolyam növekedésével további nyereséged lehet.
  2. Mások kereskedése után érkezik a jutalom ADA, ha van minimum 1 millió darab CHARLES token a tárcádban.
  3. A jutalomként kapott ADA tokent a Cardano hálózatra küldésével akár delegálhatod egy pool-ba ami szintén további jutalmat biztosít számodra.
Írásaink nem minősülnek befektetési tanácsnak, kérünk mindenkit, hogy csak a saját felelősségére fektessen bármilyen tokenbe. Adacoin.hu és csapata nem vállal felelősséget az esetleges kellemetlenségekért.

P2P Finance - Maximize your passive income with Cardano's first DeFi ecosystem.
P2P Finance is the first ecosystem that introduces an Affiliate / Referral program, with address milestones, to the DeFi industry. The P2P Token has 4 utilities, used to unlock the plethora passive earning opportunities within the platform. More Info - https://p2p.finance
Read the article in Adacoin-HU

P2P Finance - Maximize your passive income with Cardano's first DeFi ecosystem