Logo
Cardano Ecosystem

BtcdirectEU

01/18/2024

·

28 views


Cardano whales bewegen: $13 miljard aan transacties - BLOX | Nieuws

Whales van ADA stimuleren het netwerk met indrukwekkende transacties ter waarde van $13 miljard. Deze activiteit trekt de aandacht, vooral in vergelijking met Ethereum, waar de gemiddelde transacties van vergelijkbare omvang in zeven dagen slechts $5 miljard bedragen. Een mogelijke verandering in gedrag Deze cijfers […]

Cardano whales bewegen: $13 miljard aan transacties - BLOX | Nieuws

Whales van ADA stimuleren het netwerk met indrukwekkende transacties ter waarde van $13 miljard. Deze activiteit trekt de aandacht, vooral in vergelijking met Ethereum, waar de gemiddelde transacties van vergelijkbare omvang in zeven dagen slechts $5 miljard bedragen.

Een mogelijke verandering in gedrag

Deze cijfers zijn opvallend gezien de marktkapitalisatie van Cardano en de transactievolumes in vergelijking met Ethereum. Dit kan wijzen op een potentieel significante verandering in het gedrag van grootschalige investeerders binnen het Cardano-ecosysteem.

Ondanks deze golf van activiteit onder de whales, blijft de prijs van ADA enigszins gedempt. De afgelopen weken heeft de prijs van ADA momentum verloren en belangrijke ondersteuningsniveaus doorbroken.

Cardano whales have been quite active for the past few months. $13B in large transactions (>$100k) is being settled on Cardano daily on average. A significant amount, if you compare it to Ethereum's $5B 7-day average. pic.twitter.com/8rjeQZaonU

— IntoTheBlock (@intotheblock) January 18, 2024

Vooral het feit dat ADA onder de 50-daagse EMA (Exponential Moving Average) is gezakt, een cruciale indicator die vaak dient als een lakmoesproef voor de sentiment op de korte tot middellange termijn, is zorgwekkend. Het verlies van deze ondersteuning is vaak een bearish signaal en kan verdere dalingen of op zijn minst een consolidatieperiode inluiden.

De volgende ondersteuningslijn voor ADA

De volgende verdedigingslinie voor ADA is de 100-daagse EMA, die mogelijk een buffer kan bieden tegen verdere dalingen. Echter, met het handelsvolume ook op een dalend traject, kan de ondersteuning geboden door de 100-daagse EMA wellicht niet zo sterk zijn als de bulls zouden hopen. Een dalend volume in combinatie met dalende prijzen kan worden geïnterpreteerd als een gebrek aan interesse om op de huidige niveaus te kopen, wat suggereert dat de markt zich kan voorbereiden op verdere neerwaartse bewegingen.

De dualiteit van transactievolumes en prijsprestaties

De tegenstelling tussen de aanzienlijke transactievolumes en de negatieve prijsactie van ADA roept vragen op over de onderliggende dynamiek. Accumuleren de whales ADA voor langetermijnstrategische posities, of maken deze transacties deel uit van bredere herverdelings- of winstnemingsstrategieën? De antwoorden op deze vragen moeten nog worden onthuld. Het is een ontwikkeling om nauwlettend in de gaten te houden.

AD

TapTax - Cardano Crypto Taxes Made Simple. Available Now!

Simplify your Crypto Tax experience! From a passive holder, to day trader, to NFT project, we have your taxes covered.BUY NOW!


Read Original Article on BtcdirectEU

ORIGINAL SOURCE

https://nieuws.btcdirect.eu/cardano-whal...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


Genius Yields DEX Launched!

More from BtcdirectEU

See more
Cardano groei voorspelling van Charles Hoskinson belooft veel goeds - BLOX | Nieuws
BtcdirectEU
Cardano groei voorspelling van Charles Hoskinson belooft veel goeds - BLOX | Nieuws

02/18/2024

·

16 views

Related News

See more
Genius Yields DEX Launched!

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)