Logo
Cardano Ecosystem

Crypto Insiders

04/01/2023

·

197 views


Cardano wallets krijgen binnenkort toegang tot Ethereum dApps

Cardano (ADA) gebruikers zullen binnenkort toegang hebben tot Ethereum (ETH) Virtual Machine (EVM)-contracten met elke Cardano wallet. Hiermee zal het netwerk voor zowel ontwikkelaars en gebruikers worden uitgebreid.Dit heeft alles te maken met de aankomende functie op Milkomeda, een netwerk dat blockchains zoals Cardano verbindt met EVM-contracten.

Cardano wallets krijgen binnenkort toegang tot Ethereum dApps

Cardano (ADA) gebruikers zullen binnenkort toegang hebben tot Ethereum (ETH) Virtual Machine (EVM)-contracten met elke Cardano wallet. Hiermee zal het netwerk voor zowel ontwikkelaars en gebruikers worden uitgebreid.

Dit heeft alles te maken met de aankomende functie op Milkomeda, een netwerk dat blockchains zoals Cardano verbindt met EVM-contracten.

Cardano will be a top EVM chain next month

Milkomeda (Cardano’s EVM layer) is launching a feature allowing EVERY Cardano user to use EVM contracts directly from ANY Cardano wallet

All in pure ADA

This will instantly make Cardano one of the largest EVM chains by user count pic.twitter.com/fp6WwdFmF4

— Sebastien Guillemot (@SebastienGllmt) March 30, 2023

Wat is de Ethereum Virtual Machine?

De Ethereum Virtual Machine is een uiterst belangrijk onderdeel van het Ethereum netwerk. EVM verwijst naar de omgeving waarin alle Ethereum accounts en smart contracts leven, en dient als een virtuele computer die door ontwikkelaars wordt gebruikt voor het maken van gedecentraliseerde applicaties (dApps).

De EVM is vergelijkbaar met een grafische processor: het draait op een computer en voert op basis van instructies geschreven code, ook wel smart contracts, uit. Deze instructies zijn in de programmeertaal Solidity opgesteld.

De EVM houdt ook de laatste versie van de blockchain bij. Iedere transactie is een verandering in de blockchain, en iedere deelnemer moet op de hoogte worden gebracht hiervan.

Wanneer EVM’s op andere blockchains worden ingezet, kunnen EVM’s ontwikkelaars in staat stellen om dApps en decentralized finance (DeFi) applicaties te bouwen, vergelijkbaar met de manier waarop ze dat op Ethereum zouden doen.

Toegang Cardano gebruikers tot EVM applicaties

Met deze nieuwe functie kunnen ontwikkelaars van Ethereum applicaties voortbouwen op het netwerk van Cardano met behulp van Solidity – de programmeertaal die wordt gebruikt binnen het Ethereum netwerk – zonder dat er nieuwe toolkits hoeven te worden geïnstalleerd of een nieuwe taal moet worden geleerd. Dergelijke applicaties kunnen dan uitsluitend worden gebruikt met Cardano-tokens in plaats van ether, waardoor de utility voor holders toeneemt.

Gebruikers hoeven namelijk geen extra token te kopen – ze kunnen alles doen met de ADA die ze al in hun wallet hebben.

Sebastien Guillemot, de CEO van Milkomeda, verklaarde nog dat staking-beloningen van Cardano-producten die op Milkomeda zijn gebouwd, ‘’automatisch elke 5 dagen’’ zullen worden betaald.

AD

SNEKbot by DexHunter on CARDANO

Cardano's Telegram Trading Bot live on Cardano mainnet!TRADE NOW!


Read Original Article on Crypto Insiders

ORIGINAL SOURCE

https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/ca...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


Genius Yields DEX Launched!

More from Crypto Insiders

See more
Bitcoin stijgt, is de correctie voorbij? Analyse van BTC, ADA en SUI
Crypto Insiders
Bitcoin stijgt, is de correctie voorbij? Analyse van BTC, ADA en SUI

04/04/2024

·

8 views

Related News

See more
Genius Yields DEX Launched!

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)