Logo
Cardano Ecosystem

Crypto Insiders

03/24/2024

·

29 views


Cardano trotseert marktdaling: explosie in ontwikkeling en activiteit

Foto: sdx15/Shutterstock In een periode waarin de cryptomarkt daalt en de prijzen van cryptocurrencies een neerwaartse trend volgen na het bereiken van een nieuw recordhoogte door bitcoin (BTC),...

Cardano trotseert marktdaling: explosie in ontwikkeling en activiteit

Cardano-ADA

Cardano-investeerders verbazen met ongekende standvastigheid

Foto: sdx15/Shutterstock

In een periode waarin de cryptomarkt daalt en de prijzen van cryptocurrencies een neerwaartse trend volgen na het bereiken van een nieuw recordhoogte door bitcoin (BTC), onderscheidt cardano (ADA) zich opmerkelijk. Terwijl veel crypto worstelen, maakt cardano een indrukwekkende groei door in de ontwikkeling van smart contracts. Volgens gegevens van Cardano Blockchain Insights is er sinds het begin van dit jaar een ongekende toename te zien.

Cardano zet grote stap, eerste fiat stablecoin nu eindelijk een feit

Cardano zet grote stap, eerste fiat stablecoin nu eindelijk een feit

  • cardano-ada-logo

    Cardano nieuws
  • 20:55

De opmars van Plutus V2

De explosieve groei, maar liefst 170% in het aantal smart contracts, is voornamelijk te danken aan de introductie en adoptie van Plutus V2, een vernieuwde versie van Cardano’s smart contract-taal. Plutus V2 biedt ontwikkelaars verbeterde functies en voordelen, zoals kleinere transactiegroottes en lagere kosten. Bovendien zorgt het voor een flexibeler en schaalbaarder raamwerk voor het bouwen van applicaties. Deze upgrades hebben geresulteerd in een dagelijkse toevoeging van bijna 500 nieuwe smart contracts aan het netwerk, met een totaal dat nu op een indrukwekkende 39,000 staat.

Naast de groei in smart contract-ontwikkeling, vertoont Cardano ook een significante stijging in gebruikersactiviteit. De afgelopen 30 dagen bereikte het aantal actieve walletadressen op het netwerk een piek van meer dan 600,000, een stijging van bijna 40% in dezelfde periode.

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor ADA

Cardano blijft achter de schermen dus rustig vooruitgang boeken en de aandacht trekken van investeerders en ontwikkelaars. De toename in smart contracts en de groeiende gebruikersbasis suggereren een sterke toekomst voor het netwerk.

In een tijd waarin velen de stabiliteit van de crypto-markt in twijfel trekken, bewijst Cardano dat innovatie en groei mogelijk zijn, zelfs onder de moeilijkste omstandigheden. Het netwerk blijft zijn infrastructuur uitbreiden en versterken, wat belooft voor de lange termijn bij te dragen aan zowel de waarde van ADA.

Tegelijkertijd zagen we vandaag wat minder goed nieuws voor cardano. Het werd namelijk op basis van marktkapitalisatie ingehaald door de populaire memecoin dogecoin (DOGE). Hiermee verloor het de 8e plaats en moet het nu genoegen nemen met plek 9.

Post Views: 0

AD

SNEKbot by DexHunter on CARDANO

Cardano's Telegram Trading Bot live on Cardano mainnet!TRADE NOW!


Read Original Article on Crypto Insiders

ORIGINAL SOURCE

https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/ca...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


Genius Yields DEX Launched!

More from Crypto Insiders

See more
Cardano koers is 'precies waar het moet zijn', expert verwacht vuurwerk
Crypto Insiders
Cardano koers is 'precies waar het moet zijn', expert verwacht vuurwerk

04/11/2024

·

10 views

Related News

See more
Genius Yields DEX Launched!

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)