Logo
Cardano Ecosystem

Btcdirect/EU

11/15/2023

·

14 views


Cardano trekt veel nieuwe gebruikers aan, tijd voor een rally? - BLOX | Nieuws

Het smart contract platform Cardano (ADA) trekt momenteel veel nieuwe gebruikers aan en dat zou zomaar eens kunnen leiden tot een nieuwe koersrally voor de concurrent van Ethereum. De groei van de adoptie van...

Cardano trekt veel nieuwe gebruikers aan, tijd voor een rally? - BLOX | Nieuws

Het smart contract platform Cardano (ADA) trekt momenteel veel nieuwe gebruikers aan en dat zou zomaar eens kunnen leiden tot een nieuwe koersrally voor de concurrent van Ethereum. De groei van de adoptie van Cardano, gemeten op basis van de instroom van nieuwe gebruikers, ligt op 30 procent. Dat getal werd in de afgelopen drie maanden slechts achtmaal aangetikt.

Als de huidige transactie-activiteit doorzet, dan zou dat volgens Ibrahim Ajibade van BeInCrypto de koers kunnen opdrijven tot 0,40 dollar per munt.

Cardano groeit hard

De Cardano koers kwam in een consolidatie terecht, nadat het er niet in slaagde om de grens van 0,40 dollar te overstijgen afgelopen week. Op het moment van schrijven klokt de koers binnen op 0,3573 dollar.

In tegenstelling tot Bitcoin en Ethereum is de koers van Cardano de afgelopen 24 uur niet gedaald. Cardano staat namelijk op een bescheiden plus van 0,21 procent voor die tijdsperiode.

Adoptiegraad Cardano. Bron: IntoTheBlock

De bovenstaande adoptiegraadmeter toont hoeveel adressen op de blockchain op een gegeven dag hun eerste transactie aanmaakten. Dit geeft inzicht in het aantal nieuwe gebruikers dat richting een blockchain hobbelt.

Het aantal nieuwkomers lijkt een belangrijke reden voor de stabiliteit van Cardano de afgelopen dagen.

Netwerkgebruik stijgt tijdens correctie

Interessant genoeg is de stijging van de transactie-activiteit op Cardano niet alleen toe te schrijven aan nieuwkomers. On-chain data leert ons dat bestaande deelnemers aan het netwerk ook veel transacties verwerken de afgelopen dagen.

Zoals je in de bovenstaande grafiek van IntoTheBlock kunt zien is de activiteit van Cardano-adressen de afgelopen 10 dagen iedere keer boven de 0,8 procent uigekomen.

Dit betekent dat iedere dag meer dan 0,8 procent van de adressen op de blockchain een transactie inschieten, wat behoorlijk hoog is voor Cardano. Meestal is dat een bullish signaal, daarom is het interessant om dit te zien op het moment dat de koers een beetje corrigeert.

AD

@CardanoFeed - Follow us on X (formerly Twitter)

Stay informed with the latest $ADA Cardano news in real time.FOLLOW NOW!


Read Original Article on Btcdirect/EU

ORIGINAL SOURCE

https://nieuws.btcdirect.eu/cardano-trek...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


.

More from Btcdirect/EU

See more
Analyse: Cardano presteert beter dan Bitcoin, more to come? - BLOX | Nieuws
Btcdirect/EU
Analyse: Cardano presteert beter dan Bitcoin, more to come? - BLOX | Nieuws

11/27/2023

·

6 views

Related News

See more

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)