Logo
Cardano Ecosystem

Newsbit

11/13/2021

·

497 views


Cardano-team had ontmoeting met regering Zanzibar

Het Cardano team heeft een ontmoeting gehad met hooggeplaatste functionarissen van Zanzibar. De ontmoeting in Zanzibar World Mobile Team, een netwerk dat zich richt op het overbruggen van blockchain- en telecommunicatieoplossingen, deelde een korte video van de ontmoeting met...

Cardano-team had ontmoeting met regering Zanzibar

Het Cardano team heeft een ontmoeting gehad met hooggeplaatste functionarissen van Zanzibar.


De ontmoeting in Zanzibar

World Mobile Team, een netwerk dat zich richt op het overbruggen van blockchain- en telecommunicatieoplossingen, deelde een korte video van de ontmoeting met het Cardano team (IOHK) op Zanzibar.

— World Mobile (@WorldMobileTeam) November 8, 2021

Begin oktober 2021 bezochten de twee teams het eiland om het proces van digitale transformatie te bekijken en om strategieën te bespreken om de sociale ontwikkeling van de burgers van Tanzania te verbeteren.

Cardano oprichter Charles Hoskinson bezocht zelf de installatie van het telecomstation en de zonnebatterijmodule. Hij sprak ook met een aantal lokale ministers van Zanzibar. Het lijkt er op dat Zanzibar samen wil gaan werken met Cardano om de inwoners van het een betere toekomst te geven en ze mee te laten doen aan de digitale transitie.


Cardano wordt steeds groter in Afrika

Cardano ziet een grote potentie in Afrika. Hoskinson vertelde onlangs zelfs dat samenwerkingen met overheden de hele manier van leven voor de lokale bevolking kan gaan veranderen.

Zoals eerder gemeld door Newsbit is de oprichter van Cardano net terug van zijn reis door Afrika. Hij had ontmoetingen met verschillende presidenten en introduceerde de zogenaamde Web3-economie bij hen.

Afrika is een van de meest cruciale interessegebieden voor Cardano (ADA). Haar oplossingen kunnen helpen bij het creëren van goedkope en transparante betalingsinfrastructuur voor samenlevingen zonder banken.

AD

World’s First Multi-Token ISPO — By Genius X - Starts on 12th of September, epoch 363!

Genius X, a revolutionary launchpad and business accelerator helping Web3 startups attain speed, scale, and edge, is thrilled to announce the world’s first Multi-Token ISPO.I WANT TO KNOW MORE!


Read Original Article on Newsbit

ORIGINAL SOURCE

https://newsbit.nl/cardano-team-had-ontm...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


NotifyLog - One stop tool for events tracking and analytics

More from Newsbit

See more
Cardano voegt 100 smart contracts toe na Vasil hard fork
Newsbit
Cardano voegt 100 smart contracts toe na Vasil hard fork

10/08/2022

·

178 views

Related News

See more
WingRiders Governance Token

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)
NotifyLog - One stop tool for events tracking and analyticsWorld’s First Multi-Token ISPO — By Genius X