Logo
Cardano Ecosystem

BitcoinBazis

04/21/2024

·

125 views


A Cardano egyre bővülő tartalékai fellendülést sejtetnek

A Cardano kincstára 1,5 milliárd ADA tokent halmozott fel, több mint 720 millió dollár értékben. Ez a forgalomban lévő kínálat több mint 4%-át teszi ki. A Cardano tartaléka, vagy másképpen kincstári alapja az...

A Cardano egyre bővülő tartalékai fellendülést sejtetnek

A Cardano kincstára 1,5 milliárd ADA tokent halmozott fel, több mint 720 millió dollár értékben. Ez a forgalomban lévő kínálat több mint 4%-át teszi ki.

A Cardano tartaléka, vagy másképpen kincstári alapja az ökoszisztéma fejlődésének elősegítésére szolgál.

A Cardano, a többi blokklánc-projekttel ellentétben, nem rendelkezik bányászokkal, hogy meghatározzák jövőbeli fejlődését – ez a feladat az ADA tulajdonosok felelőssége. Amikor a hálózat funkcionalitásának új változtatását vagy fejlesztését javasolják, az ADA-tulajdonosok a tokenjeikkel szavaznak ezekre a javaslatokra. Ez azt jelenti, hogy a Cardano egy teljesen decentralizált projekt, amelyet a token birtokosok irányítanak, ők dönthetnek a platform jövőjéről, és ők diktálhatják a Cardano kincstári alapjainak felhasználását is.

A múlt hónapban a kincstár dollárértéke rövid időre meghaladta az 1 milliárd dollárt. Dan Gambadello, a Crypto Capital Venture YouTube-csatorna házigazdája úgy fogalmazott, hogy a kincstár “egy önfenntartó ökoszisztéma alapvető pillére”.

🚨 Cardano Treasury has broken above $1 billion!

It's a crucial milestone because the treasury is a fundamental pillar of a self-sustaining ecosystem.

This decentralized nature means that decisions are made by ADA holders, reinforcing democratic governance & decentralization. https://t.co/fL7nQwQ2Ug

— Dan Gambardello (@cryptorecruitr) March 1, 2024

A kincstár dollárértékének a piaci dinamikának köszönhető ingadozásai ellenére az ADA tokenek felhalmozása folyamatosan emelkedett.

A megfigyelők ezt a növekedést a Cardano fokozódó hálózati aktivitásának tulajdonítják. A kincstár ugyanis a tranzakciós díjakból és a blokkjutalmak egy részéből halmoz fel pénzeszközöket. Ez a struktúra felhatalmazza a közösséget, hogy javaslatot tegyen és szavazzon a kincstár finanszírozására jogosult projektekről.

Az elemzők a Cardano fellendülésére számítanak

Ezzel párhuzamosan a BeInCrypto korábban arról számolt be, hogy az ADA bullish trendbe léphet. Ali Martinez, technikai elemző, a Cardano történelmi teljesítményére hivatkozott, és egy figyelemre méltó fellendülés lehetőségét sugallta.

“Amikor a Cardano MVRV-aránya legutóbb -22% alá süllyedt, az ADA árfolyama több mint 75%-kal emelkedett. Mivel az ADA MVRV Ratio ismét -22% alá került, újabb lenyűgöző fellendülésre számíthatunk” – magyarázta Martinez.

The last time #Cardano's MVRV Ratio dipped below -22%, $ADA's price soared by over 75%. With the #ADA MVRV Ratio back under -22%, we could see another impressive rebound! pic.twitter.com/ABf0mp4pR4

— Ali (@ali_charts) April 19, 2024

A szélesebb kriptopénzpiacon uralkodó bullish hangulat tovább támogatja a Cardano felfelé ívelő pályájával kapcsolatos várakozásokat. A Bitcoin feleződését követően a legtöbb elemző jelentős piaci rallyra számít.

AD

SNEKbot by DexHunter on CARDANO

Cardano's Telegram Trading Bot live on Cardano mainnet!TRADE NOW!


Read Original Article on BitcoinBazis

ORIGINAL SOURCE

https://www.bitcoinbazis.hu/cardano-tart...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


Genius Yields DEX Launched!

More from BitcoinBazis

See more
Charles Hoskinson szerint Joe Biden megölné a kriptoipart
BitcoinBazis
Charles Hoskinson szerint Joe Biden megölné a kriptoipart

05/11/2024

·

68 views

Related News

See more
Genius Yields DEX Launched!

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)