Logo
Cardano Ecosystem

Crypto Insiders

12/27/2023

·

36 views


Cardano staat op exploderen, kan de koers naar $0,80?

Foto: Corné Marchand Cardano (ADA), een van de meest populaire cryptomunten van de industrie, vertoont niet alleen een positieve trend op de markt, maar heeft ook opwindende samenwerkingen aangekondigd voor...

Cardano staat op exploderen, kan de koers naar $0,80?

Cardano-ADA

Foto: Corné Marchand

Cardano (ADA), een van de meest populaire cryptomunten van de industrie, vertoont niet alleen een positieve trend op de markt, maar heeft ook opwindende samenwerkingen aangekondigd voor 2024. In mijn nieuwste video deel ik mijn koersanalyse en bespreek ik de laatste ontwikkelingen.

anycoin_direct_onze_ervaring_eigen_private_keys

🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB anycoin_direct_exchange_icon

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Cardano bullish trend

De koersgrafiek van cardano laat een optimistische trend zien, met een recente jaarlijkse piek net voor het nieuwe jaar. Ondanks gebruikelijke weerstandsniveaus blijft cardano ondersteuning vinden op de 21-daagse moving average. Een symmetrische driehoek vormt zich, wat vaak een bullish pastroon is, suggererend dat een uitbraak aan de bovenzijde mogelijk is. Ontdek welke prijsniveaus in de video worden besproken.

Niet alleen de technische analyse, maar ook nieuws over eventuele samenwerkingen voegt brandstof toe aan de hype. Cardano’s hoofdontwikkelaar heeft namelijk een veelbelovend vooruitzicht gedeeld voor 2024. Samenwerkingen met projecten zoals Arbitrum (ARB), een populaire schaaloplossing op Ethereum (ETH) en het Mina-protocol worden onthuld.

De samenwerkingen richten zich op het stimuleren van gaming op Cardano en het verbeteren van de schaalbaarheid en toegankelijkheid. Verdere details deel ik in de video.

Advertisement

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné’s slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!

Post Views: 3.431

AD

TapTax - Cardano Crypto Taxes Made Simple. Available Now!

Simplify your Crypto Tax experience! From a passive holder, to day trader, to NFT project, we have your taxes covered.BUY NOW!


Read Original Article on Crypto Insiders

ORIGINAL SOURCE

https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/ca...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


Genius Yields DEX Launched!

More from Crypto Insiders

See more
Cardano investeerders verbazen met ongekende standvastigheid
Crypto Insiders
Cardano investeerders verbazen met ongekende standvastigheid

02/08/2024

·

26 views

Related News

See more
Genius Yields DEX Launched!

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)