Cardano prijs onderuit na verwijdering van crypto exchange eToro

1 week ago    28 views
Telegram LinkedIn
Join us in creating a new level of authenticity in document verification.

Cardano (ADA) heeft een klap te verduren gekregen. De Israëlische handelsbeurs eToro gaat de altcoin namelijk voor zijn Amerikaanse klanten verwijderen, ook wel delisten genoemd. De koers van ADA lijkt nu op dit nieuws te reageren met een daling waar andere top 10 altcoins juist in de plus staan.

Cardano en TRON van exchange gehaald

In een gisteren gepubliceerde update laat de beurs weten dat het vanaf 26 december niet meer mogelijk zal zijn om een positie in te nemen in zowel cardano als TRON (TRX). eToro is een populaire handelsbeurs waarop gebruikers allerlei activa kunnen verhandelen, zoals we in Nederland Bitvavo hebben.

Gebruikers kunnen de altcoins ook staken, oftewel het passief verdienen door de cryptocurrencies vast te zetten. Dit zal vanaf 31 december niet meer mogelijk zijn. De exchange laat daarbij weten dat het klanten niet zal dwingen om open posities te sluiten, zij worden enkel gelimiteerd in het openen van nieuwe posities. Het gaat hierbij dus enkel om Amerikaanse klanten.

Maar waarom worden cardano en TRON van eToro gehaald? “Deze veranderingen zijn het gevolg van bedrijfsgerelateerde overwegingen in de veranderende regelgeving,” aldus de exchange. Het heeft dus met zorgen omtrent regelgeving in de Verenigde Staten te maken. Dat land staat erom bekend voor crypto onduidelijke, maar over het algemeen strenge wet- en regelgeving te hebben. Zo kwam eerder Ripple (XRP) al in de problemen. Ook werd Coinbase op de vingers getikt nadat het een nieuwe crypto leendienst wilde lanceren.

ADA prijs onderuit 

Waar de top 10 groen kleurt, zien we ADA met ruim 5% in het rood staan. De prijs van cardano liet eerder dit jaar mooie dingen zien in aanloop naar de grote Alonzo update. Sindsdien staat ADA alweer bijna 50% in de min. Kortom, het zijn moeilijke tijden voor ADA houders.

Vanochtend kwam er nog enigszins goed nieuws naar buiten omtrent het project. Er komt namelijk een brug tussen Cardano en het NEAR protocol. Hiermee neemt de interoperabiliteit van Cardano toe, maar een positieve reactie van de koers blijft dus uit.

Verlux is Building The Biggest Cross-Chain NFT Marketplace On The Cardano Blockchain - Join Seed Sale
AFRIXX - An African generative NFT project


BUY AFRIXX NFT - An African generative NFT project
The first NFT project to combine art and history, aiming to expand the knowledge of Africans and their history. BUY NFT NOW - https://afrixx.io/buy
Read the article in Crypto-insiders
A decentralized Bison meme coin on cardano network
ADACASH - Earn passive income.