Logo
Cardano Ecosystem

BitcoinBazis

07/02/2024

·

14 views


Már fejlesztik a Polkadot és a Cardano közötti hidat, bikás növekedés jöhet

A Polkadot (DOT) és a Cardano (ADA) legújabb együttműködése fellendítette a piacot, miután kiderült, hogy folyamatban van a két blokklánc közötti híd fejlesztése. A Polkadot és a Cardano az elmúlt hetekben...

Már fejlesztik a Polkadot és a Cardano közötti hidat, bikás növekedés jöhet
Már fejlesztik a Polkadot és a Cardano közötti hidat, bikás növekedés jöhet, kiemelt kép

A Polkadot (DOT) és a Cardano (ADA) legújabb együttműködése fellendítette a piacot, miután kiderült, hogy folyamatban van a két blokklánc közötti híd fejlesztése.

A Polkadot és a Cardano az elmúlt hetekben jelentős figyelmet kapott, aminek hatására a piaci értékük is emelkedésnek indult. A két projekt az elmúlt hetekben bekerült a legjobban teljesítő eszközök közé. Hét nap alatt a Cardano 5%-ot, a Polkadot pedig 11%-ot emelkedett.

Együttműködés a blokkláncok között

Nemrégiben egy felhasználó a Polkadot ökoszisztéma fórumán megosztotta, hogy a Cardano javaslatot nyújtott be egy könnyű kliens és egy NFT swap-híd kifejlesztésére, amely lehetővé teszi a zökkenőmentes interakciót a két hálózat között.

A javasolt projekt célja, hogy elősegítse a két ökoszisztéma közötti nagyobb átjárhatóságot, lehetővé téve a felhasználók számára a hálózatok közötti eszközátvitelt. A javaslatot a közösség tagjai túlnyomórészt pozitívan fogadták.

A hír hatására az eszközök emelkedése tovább folytatódott, így a DOT több mint 11%-os növekedéssel büszkélkedhet, míg az ADA 5%-os növekedést regisztrált. A Discover Crypto csatorna elemzője úgy véli, hogy a Polkadot és a Cardano tulajdonosok jó helyzetben vannak a nyereség eléréséhez. Az elemző a DOT számára 7,5 és 8,75 dollár közötti célt jósolt.

Michaël van de Poppe elemző szerint a Polkadot valószínűleg követni fogja a vezető altcoin, az Ethereum ETH Price ETH Price felfelé ívelő pályáját. Állítása szerint a DOT az egyik leginkább alulértékelt eszköz. A Cardano számára szintén bikás kimenetelt jósolnak.

Folyamatos a fejlődés

Mindkét hálózatot az Ethereum társalapítói, Gavin Wood és Charles Hoskinson alapították. A projektek jelentős technikai fejlődésen és felhasználói növekedésen mentek keresztül a megalakulásuk óta. A legújabb interoperabilitási erőfeszítés várhatóan tovább fokozza mindkét blokklánc hasznosságát, nem is beszélve a közelgő frissítésekről.

A Polkadot a közelmúltban elérte a 600 ezer aktív tárcát. Ezért összegyűjtöttük az 5 legjobb DOT pénztárcát, ha esetleg te is a tokenek vásárlásán és tárolásán gondolkoznál. Eközben a Cardano sem tétlenkedik. Hoskinson nemrégiben arra tett utalást, hogy a hálózat következő nagy partnere nem más, mint a Tesla vezérigazgatója, Elon Musk lehet.

AD

SNEKbot by DexHunter on CARDANO

Cardano's Telegram Trading Bot live on Cardano mainnet!TRADE NOW!


Read Original Article on BitcoinBazis

ORIGINAL SOURCE

https://www.bitcoinbazis.hu/cardano-polk...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


Rare Evo: A Blockchain Event

More from BitcoinBazis

See more
Elon Musk lehet a Cardano következő nagy partnere?
BitcoinBazis
Elon Musk lehet a Cardano következő nagy partnere?

06/14/2024

·

73 views

Related News

See more

Argentina Digital Nation 2024
Rare Evo: A Blockchain Event
Argentina Digital Nation 2024

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)