Logo
Cardano Ecosystem

BitcoinBazis

03/07/2024

·

106 views


A Cardano alapítója üzent a pletykák terjesztőinek

A Cardano jövőjével kapcsolatos bizonytalanságok közepette egy megnyugtató hír érkezett: Charles Hoskinson, a Cardano alapítója eloszlatta az X-en terjedő pletykákat. Az aggodalmakra válaszolva Hoskinskon...

A Cardano alapítója üzent a pletykák terjesztőinek

Hoskinson, Cardano

A Cardano jövőjével kapcsolatos bizonytalanságok közepette egy megnyugtató hír érkezett: Charles Hoskinson, a Cardano alapítója eloszlatta az X-en terjedő pletykákat.

Az aggodalmakra válaszolva Hoskinskon megerősítette a Cardano iránti elkötelezettségét, és elmondta, hogy nem távozik a blokkláncplatformtól – annak ellenére sem, hogy részt vesz a Midnight projekt fejlesztésében.

The answer is no. The hundreds of IOG engineers and scientists working on Cardano every day confirm that.

— Charles Hoskinson (@IOHK_Charles) March 5, 2024

A Midnight azzal a küldetéssel indult, hogy biztosítsa a személyes adatok védelmét, illetve fejlesztők, a vállalatok és a magánszemélyek szabadságát. Egyesek úgy gondolták, hogy a projekt nagy tervei miatt Hoskinson kevésbé fog a Cardanóra koncentrálni. A Midnight iránti rajongása azonban nem jelenti azt, hogy bedobja a törülközőt:

„A Cardano egy olyan nyílt platform, amely gazdasági identitást ad azoknak, akiknek erre szüksége van; mégpedig azáltal, hogy decentralizált alkalmazásokat biztosít” – hangsúlyozta Hoskinson. Kiemelte a projekt mögött álló vállalat, az IOHK tágabb vízióját, amely egy sokszínű és biztonságos ökoszisztémára irányul, ahol a Cardano továbbra is központi szerepet játszik.

Hoskinson a kripotvaluta közösség körében terjedő pletykákra válaszul felvázolta az új Charles Derangement szindrómát (CDS), egy általa kitalált betegséget, amely szerinte az emberek vele szemben megfogalmazott irracionális és negatív véleményeiben nyilvánul meg. Humorosan azt javasolta, hogy küldjenek egy Hoskinson plüssfigurát azoknak, akik a CDS tüneteit mutatják. Szerinte a betegségben szenvedők folyamatosan félreértelmezik tetteit, kritikával illetik őt és figyelmen kívül hagyják a blokklánc iparághoz való hozzájárulását.

Mindeközben a napokban érkezett a hír, miszerint problémát tapasztaltak a Cardano új tárcájánál, amiért kényletelenek voltak leállítani az ADAHandles szolgáltatást. A történtekről bővebben itt olvashatsz.

AD

SNEKbot by DexHunter on CARDANO

Cardano's Telegram Trading Bot live on Cardano mainnet!TRADE NOW!


Read Original Article on BitcoinBazis

ORIGINAL SOURCE

https://www.bitcoinbazis.hu/cardano-plet...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


Rare Evo: A Blockchain Event

More from BitcoinBazis

See more
A Rollblock (RBLK) túlszárnyalhatja az ADA, AVAX, és MATIC tokeneket
BitcoinBazis
A Rollblock (RBLK) túlszárnyalhatja az ADA, AVAX, és MATIC tokeneket

06/17/2024

·

55 views

Related News

See more

Argentina Digital Nation 2024
Rare Evo: A Blockchain Event
Argentina Digital Nation 2024

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)