Logo
Cardano Ecosystem

Btcdirect/EU

06/04/2023

·

59 views


Cardano oprichter wil uitgestorven mammoet tot leven brengen - BLOX | Nieuws

Charles Hoskinson is van alle markten thuis. Het ene moment werkt hij aan Cardano, dan probeert hij het volledige onderwijssysteem op de blockchain te krijgen, en nu wil hij zorgen voor de wederopstanding van een mammoet. Elke week deelt de immer enthousiaste Hoskinson een video-update […]

Cardano oprichter wil uitgestorven mammoet tot leven brengen - BLOX | Nieuws

Charles Hoskinson is van alle markten thuis. Het ene moment werkt hij aan Cardano, dan probeert hij het volledige onderwijssysteem op de blockchain te krijgen, en nu wil hij zorgen voor de wederopstanding van een mammoet.

Elke week deelt de immer enthousiaste Hoskinson een video-update over zijn professionele leven, en elke keer komen er weer van dit soort pareltjes voorbij.

Hoskinson’s portfolio is zowel divers als intrigerend, variërend van het bezitten van een bedrijf voor synthetische biologie tot investeringen in ondernemingen zoals Colossal, een bedrijf dat zich richt op het tot leven brengen van de wolharige mammoet.

Wederopstanding van de wolharige mammoet

Hoskinson’s bedrijf voor synthetische biologie boekt aanzienlijke vooruitgang en zal binnenkort enkele spannende aankondigingen doen, aldus de man zelf. 

Hij sprak ook over zijn investering in Colossal, een bedrijf dat werkt aan het ambitieuze project om de wolharige mammoet weer tot leven te brengen. 

Naast deze ondernemingen fokt hij bizons en runt hij een gezondheidskliniek in Gillette, Wyoming. Hij onthulde ook dat hij zich weer bezig houd met restaurants.

Diversiteit is goed voor Cardano

Naast zijn diverse zakelijke belangen besprak Hoskinson ook over zijn werk met Cardano. Hij erkende dat hoewel de meeste mensen hem via Cardano hebben leren kennen, ze nu ook interesse tonen in zijn andere ondernemingen. 

Hoskinson gaf de voorkeur aan diepgaande, intellectuele gesprekken en schreef zijn succes toe aan zijn podcasts en uitgebreide interviews. Hij bekritiseerde gedrukte journalistiek als een medium dat aan het vervagen is en lijdt onder inherente vooringenomenheid en eenzijdigheid.

Betere interactie met het publiek

Hoskinson riep zijn toehoorders op om manieren voor te stellen om beter met hem in contact te komen via verschillende platforms. Hij noemde platforms van de volgende generatie, zoals Gab en Mastodon, evenals oudere sociale media zoals Twitter en Facebook. 

Hij zocht feedback over gewenste formats, zoals korte clips of langere inhoud, en de onderwerpen die zijn publiek graag onderzocht zou willen zien.

Verbetervoorstel wordt besproken in Edinburgh

Daarnaast lichtte Hoskinson ook aankomende evenementen toe die te maken hebben met Cardano. Hij noemde de 1694-workshop in Edinburgh, Schotland, en de Cardano Foundation Summit in Dubai. De 1694-workshop is het afsluitende evenement van een reeks workshops gericht op het verzamelen van feedback over de 1694 SIP (Cardano Improvement Proposal). 

AD

@CardanoFeed - Follow us on X (formerly Twitter)

Stay informed with the latest $ADA Cardano news in real time.FOLLOW NOW!


Read Original Article on Btcdirect/EU

ORIGINAL SOURCE

https://nieuws.btcdirect.eu/cardano-opri...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


.

More from Btcdirect/EU

See more
Waarom zijn Cardano's Charles Hoskinson's woorden cruciaal voor de toekomst van Ethereum? - BLOX | Nieuws
Btcdirect/EU
Waarom zijn Cardano's Charles Hoskinson's woorden cruciaal voor de toekomst van Ethereum? - BLOX | Nieuws

11/30/2023

·

9 views

Related News

See more

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)