Logo
Cardano Ecosystem

Crypto Insiders

11/24/2021

·

507 views


Cardano oprichter over problemen: “Er is niets veranderd”

Onlangs werd bekend dat de Israelische exchange eToro cardano (ADA) gaat verwijderen in verband met mogelijke problemen omtrent de regelgeving in de Verenigde Staten. Klanten van eToro zullen vanaf 31 december niet meer in staat zijn om nieuwe posities...

Cardano oprichter over problemen: “Er is niets veranderd”

Onlangs werd bekend dat de Israelische exchange eToro cardano (ADA) gaat verwijderen in verband met mogelijke problemen omtrent de regelgeving in de Verenigde Staten. Klanten van eToro zullen vanaf 31 december niet meer in staat zijn om nieuwe posities in de altcoin te openen. Een reactie van de oprichter van Cardano, Charles Hoskinson, liet niet lang op zich wachten. Op YouTube geeft hij de nodige opheldering.

Charles Hoskinson

Veel investeerders bestempelden het nieuws uit het kamp van eToro al snel als fear, uncertainty & doubt (FUD). Volgens velen is er fundamenteel weinig aan de hand met het Cardano project en zou eToro enkel wat zorgen hebben over het staken van de altcoin, niet met mogelijke problemen omtrent de status van cardano in de ogen van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

Het lijkt erop dat Hoskinson deze mening deelt. Op YouTube liet hij weten dat de delisting van cardano op eToro niets te maken heeft met enige ontwikkelingen betreffende de regulatie van de altcoin in de Verenigde Staten.

“We hebben op dit moment niets ontvangen. Geen regelgevende gebeurtenis, geen dagvaarding, niets van geen enkel regelgevend orgaan, geen dreigingen met rechtszaken, geen van deze zaken.”

Als we Hoskinson mogen geloven is er op regelgevend gebied dus helemaal niets veranderd voor Cardano. Hij gelooft dat het puur te maken heeft met liquiditeitsproblemen bij de eToro exchange en dat zij zich op deze manier proberen te beschermen tegen de hoge volatiliteit van de altcoin.

Daarnaast hekelt Hoskinson de onduidelijkheid wat betreft de regulatie van de crypto industrie over de hele wereld. Deze regelgeving verschilt namelijk nogal van land tot land en dit kan vervelende gevolgen hebben. Daarom hoopt Hoskinson dat er vroeg of laat een uniforme wereldwijde regelgeving omtrent het crypto ecosysteem zal komen.

Cardano koers

Ondanks de bevorderende woorden van Charles Hoskinson heeft de koers van cardano het als gevolg van het negatieve nieuws zwaar. De koers van cardano zakte behoorlijk onderuit en ADA kwam met ruim 5% in het rood te staan. Dat betekent dat sinds de all-time high van een tijdje terug ADA al meer dan 50% in de min staat. 

AD

World’s First Multi-Token ISPO — By Genius X - Starts on 12th of September, epoch 363!

Genius X, a revolutionary launchpad and business accelerator helping Web3 startups attain speed, scale, and edge, is thrilled to announce the world’s first Multi-Token ISPO.I WANT TO KNOW MORE!


Read Original Article on Crypto Insiders

ORIGINAL SOURCE

https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/al...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


NotifyLog - One stop tool for events tracking and analytics

More from Crypto Insiders

See more
Cardano oprichter is enthousiast over deze aankomende verbeteringen
Crypto Insiders
Cardano oprichter is enthousiast over deze aankomende verbeteringen

last Sunday at 1:45 PM

·

1 views

Related News

See more
WingRiders Governance Token

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)
NotifyLog - One stop tool for events tracking and analyticsWorld’s First Multi-Token ISPO — By Genius X