Logo
Cardano Ecosystem

Crypto Insiders

12/19/2023

·

31 views


Cardano-oprichter keert XRP definitief de rug toe

Foto: Catalin Gales/Shutterstock Cardano (ADA) is één van de grootste cryptocurrencies en blockchains in de industrie. Maar XRP en de XRP Ledger zijn dit ook, en dit zorgt regelmatig voor het nodige vuurwerk...

Cardano-oprichter keert XRP definitief de rug toe
Cardano-oprichter keert XRP definitief de rug toe

Foto: Catalin Gales/Shutterstock

Cardano (ADA) is één van de grootste cryptocurrencies en blockchains in de industrie. Maar XRP en de XRP Ledger zijn dit ook, en dit zorgt regelmatig voor het nodige vuurwerk in de industrie. Cardano-bedenker Charles Hoskinson is namelijk geen fan van de concurrent. Nu verklaart hij dat Cardano nooit samenwerkingsverbanden met het XRP-ecosysteem gaat smeden.

  • cardano-ada-logo

    Cardano nieuws
  • 19/12/2023

Hoskinson nog steeds niet blij met XRP-achterban

Op sociale mediaplatform X vroeg Good Morning Crypto of Hoskinson nog steeds achter zijn opmerkingen staat. Dinsdag is het namelijk exact een jaar geleden waarop Hoskinson kritiek uitte op de achterban van XRP.

Hoskinson reageerde vorig jaar op Good Morning Crypto dat hij het zinloos vindt om giftige situaties tegemoet te gaan in het leven. “Het is kwetsend en zinloos. Zelfs nu ik dit zeg zijn er bespottende baby-memes. Het leven is te kort, ga verder en ga het uit de weg. XRP biedt geen partnerschappen of technische waarde. De achterban is giftig en kinderachtig. Ik kan zonder [de XRP-achterban] leven.”

In een livestream verklaarde hij vorig jaar dat hij niet wist hoe hij om moest gaan met deze groep altcoin-kopers, omdat zij zijn uitspraken zouden verdraaien. Hij noemde het bovendien een complottheorie dat de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) het op XRP zou hebben gemunt door Ripple en twee topmensen aan te klagen. Dat viel ook niet goed bij de gemeenschap.

Hoskinson verklaarde afgelopen zondag dat hij nog steeds achter zijn opmerkingen van vorig jaar staat. Er komt dus geen integratie van XRP of samenwerking met het ecosysteem van de XRPL. Naast de problemen met de XRP-achterban ziet hij tevens te veel verschillen tussen Cardano en XRP – de markten zouden te veel verschillen.

Two years of daily harassment by the community, the lack of technical overlap between Cardano and XRP, and the different product market fit.

Projects like Tezos, Algorand, Polkadot, Ethereum, and Cardano are solving similar problems. Ripple is built for a different purpose. The…

— Charles Hoskinson (@IOHK_Charles) December 17, 2023

Advertisement

Cardano en XRP blijven groeien

Gelukkig is er ondertussen genoeg positief nieuws over de twee netwerken los van elkaar. Cardano is inmiddels één van de grootste netwerken in crypto-land. Met Ripple’s XRP lijkt ook wel goed te gaan. De coin heeft nog steeds te maken met de rechtszaak tussen Ripple en de SEC, maar er zijn steeds meer tekenen dat de rechtszaak bijna op zijn einde loopt.

Post Views: 7.505

AD

TapTax - Cardano Crypto Taxes Made Simple. Available Now!

Simplify your Crypto Tax experience! From a passive holder, to day trader, to NFT project, we have your taxes covered.BUY NOW!


Read Original Article on Crypto Insiders

ORIGINAL SOURCE

https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/ca...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


Genius Yields DEX Launched!

More from Crypto Insiders

See more
Cardano investeerders verbazen met ongekende standvastigheid
Crypto Insiders
Cardano investeerders verbazen met ongekende standvastigheid

02/08/2024

·

26 views

Related News

See more
Genius Yields DEX Launched!

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)