Logo
Cardano Ecosystem

Btcdirect/EU

08/18/2023

·

35 views


Cardano-oprichter Charles Hoskinson haalt uit naar criticaster en sneert naar Ethereum - BLOX | Nieuws

De medeoprichter van Cardano, Charles Hoskinson, heeft opnieuw zijn vermogen getoond om kritiek met verve te weerleggen. In een recente post heeft hij gereageerd op sceptici van het Cardano-netwerk en degenen die zijn inspanningen om het blockchain-ecosysteem te verbeteren in twijfel trekken. Met een scherp […]

Cardano-oprichter Charles Hoskinson haalt uit naar criticaster en sneert naar Ethereum - BLOX | Nieuws

De medeoprichter van Cardano, Charles Hoskinson, heeft opnieuw zijn vermogen getoond om kritiek met verve te weerleggen. In een recente post heeft hij gereageerd op sceptici van het Cardano-netwerk en degenen die zijn inspanningen om het blockchain-ecosysteem te verbeteren in twijfel trekken. Met een scherp oog voor detail en een reeks van prestaties om op te scheppen, heeft Hoskinson zichzelf in de schijnwerpers geplaatst. De confrontatie komt voort uit een voorspelling van een sceptische gebruiker die beweerde dat bepaalde aspecten van Cardano’s ontwikkeling op losse schroeven staan. Laten we eens dieper ingaan op hoe Hoskinson deze kritiek heeft gepareerd en zijn visie op de toekomst van Cardano heeft belicht.

Hoskinson kaatst terug: Cardano’s vooruitgang in de schijnwerpers

Charles Hoskinson, de wiskundige en miljardair die een rol speelde bij de oprichting van Ethereum en later IOG creëerde, het bedrijf achter Cardano, heeft onlangs weerlegd wat sceptische geluiden in een weloverwogen post. De kritiek draaide om de recente updates van Hydra en Mithril, die volgens Hoskinson soepel verlopen en zich blijven ontwikkelen.

Verdediging van innovatie: Hydra en Mithril blijven floreren

Hoskinson reageerde op de pessimistische gebruiker die beweerde dat de focus op Hydra niet voor alles geschikt was, maar alleen voor bepaalde specifieke toepassingen. Hij stelde dat Hydra op het hoofdnet actief is en snel evolueert. Ook Mithril, dat de weg vrijmaakt voor een rijke DA en een strategie voor lichte clients, werd niet vergeten.

Een sneer naar Ethereum

De Cardano-grondlegger nam niet alleen de tijd om kritiek te weerleggen, maar verspilde ook geen kans om via X zijn perspectief op Ethereum te delen. Hij merkte op dat Ethereum kampt met problemen in de consensuslaag en een onveranderlijk programmeermodel, terwijl hun eigen laag 2-ecosysteem hen dreigt op te slokken.

It's getting delusion town now. Hydra is live on mainnet and evolving fast. Mithril is live as well and the first step towards a rich DA and light client strategy. We already designed a significantly better way of handling transactions via tiered pricing and Babel fees.

There's… https://t.co/2cJa8ivJGu

— Charles Hoskinson (@IOHK_Charles) August 17, 2023

Conclusie: Cardano’s voortgang blijft niet onopgemerkt

Met een scherp gevoel voor humor sloot Hoskinson af met de opmerking dat ze “gratis in de gedachten van de maximalisten leven.” Dit laatste schot onderstreept zijn vertrouwen in de weg die Cardano bewandelt en zijn vastberadenheid om eventuele twijfels uit te dagen.

Kortom, Charles Hoskinson laat zich niet ontmoedigen door sceptici en blijft met enthousiasme bouwen aan het Cardano-ecosysteem. Zijn recente weerlegging van kritiek toont aan dat de Cardano-grondlegger vastbesloten is om zijn visie te verwezenlijken, terwijl hij ook niet schuwt om zijn perspectief op de bredere blockchain-wereld te delen.

Stap over naar BLOX, jouw veilige en voordelige alternatief

Eenvoudig, veilig én voordelig traden? Bij BLOX handel je tegen 0,25% transactiekosten en stort je gratis crypto naar je account. Heb jij nog funds op andere platforms staan? Met de gratis overstapservice van BLOX zet je je coins binnen een paar minuten over. Zo bewaar je al je crypto veilig en overzichtelijk op één plek. Ontdek het in de app!

Stap gratis over op BLOX ➜

AD

NFTxLV - Sep 29 - Oct 1, 2023 | Las Vegas Convention Center

Discover the intersection of art and blockchain with NFTxLV, where the world of NFTs collides with the allure of Las Vegas, creating an unforgettable experience for collectors, artists, and enthusiasts alike.GET TICKETS!


Read Original Article on Btcdirect/EU

ORIGINAL SOURCE

https://nieuws.btcdirect.eu/cardano-opri...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


NFTxLV | Sep 29 - Oct 1, 2023 | Las Vegas Convention Center

More from Btcdirect/EU

See more
Crypto analyse: Cardano onderweg naar 0,28 dollar - BLOX | Nieuws
Btcdirect/EU
Crypto analyse: Cardano onderweg naar 0,28 dollar - BLOX | Nieuws

09/19/2023

·

12 views

Related News

See more
NFTxLV | Sep 29 - Oct 1, 2023 | Las Vegas Convention Center

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)