Logo
Cardano Ecosystem

Crypto Insiders

12/26/2023

32 views


Cardano netwerk ziet indrukwekkende stijging in activiteit in 2023

Foto: Zixp/Shutterstock Cardano (ADA) heeft dit jaar een baanbrekende groei doorgemaakt, met name op het gebied van smart contracts. Sinds de introductie van smart contract-functionaliteit, heeft het netwerk...

Cardano netwerk ziet indrukwekkende stijging in activiteit in 2023

Cardano-ADA

Crypto markt in bloei: cardano, dogecoin en avalanche stijgen hard

Foto: Zixp/Shutterstock

Cardano (ADA) heeft dit jaar een baanbrekende groei doorgemaakt, met name op het gebied van smart contracts. Sinds de introductie van smart contract-functionaliteit, heeft het netwerk een toename van 14,302 smart contracts gezien, een stijging van meer dan 200% sinds januari. Deze groei markeert een significante mijlpaal voor het netwerk, en een stap in de richting van het einddoel: Ethereum (ETH) verslaan.

anycoin_direct_onze_ervaring_eigen_private_keys

馃殌 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB anycoin_direct_exchange_icon

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

聽Cardano werkt aan de toekomst

De recente Plutus netwerkupgrade, ge茂mplementeerd kort na de eerdere Vasil upgrade, heeft de capaciteiten van het netwerk significant uitgebreid en belooft verdere optimalisatie. Deze constante drang naar verbetering benadrukt de ambitie van het Cardano-team om mee te doen in de top van de crypto-industrie.

Naast de indrukwekkende groei in smart contracts, meldt Cardano significante prestaties in netwerkactiviteit. Met meer dan 80 miljoen totale transacties en 9.17 miljoen ADA tokens in omloop, toont het netwerk een robuust en groeiend ecosysteem. Er zijn momenteel meer dan 1,300 projecten in ontwikkeling, waarvan 153 al zijn gelanceerd, wat de levendige en innovatieve aard van de Cardano-gemeenschap aantoont.

Het technologieteam blijft niet achter; met de release van de Plutus-update en de uitrol van Hydra versie 0.14.0, versterken ze zowel de functionaliteit als de veerkracht van het netwerk. Deze inspanningen wijzen op een voortdurende toewijding aan schaalbaarheid, snelheid en veiligheid.

ADA prijsbewegingen

Ook de koers van ADA blijft indruk maken. Momenteel handelend rond $0.62, heeft het een toename van 0.49% in de afgelopen 24 uur getoond, maar een substanti毛le stijging van 53.66% in de afgelopen maand. Het overtreft 65% van de top 100 cryptocurrencies qua jaarlijkse groei. Een indrukwekkende groei.

Met deze indrukwekkende ontwikkelingen en voortdurende inspanningen om te innoveren en te verbeteren, staat Cardano sterk in de dynamische wereld van cryptocurrencies. De groei in smart contracts, gecombineerd met sterke netwerkprestaties en positieve prijsbewegingen, maken ADA ook in 2024 een opvallende speler om in de gaten te houden.

Post Views: 1.783

AD

TapTax - Cardano Crypto Taxes Made Simple. Available Now!

Simplify your Crypto Tax experience! From a passive holder, to day trader, to NFT project, we have your taxes covered.BUY NOW!


Read Original Article on Crypto Insiders

ORIGINAL SOURCE

https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/ca...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


Genius Yields DEX Launched!

More from Crypto Insiders

See more
Cardano investeerders verbazen met ongekende standvastigheid
Crypto Insiders
Cardano investeerders verbazen met ongekende standvastigheid

02/08/2024

21 views

Related News

See more
Genius Yields DEX Launched!

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)