Logo
Cardano Ecosystem

Greepto

08/05/2022

·

328 views


Cardano: Νέα καθυστέρηση στην αναβάθμιση Vasil

Το Vasil hard fork ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο, αλλά οι ομάδες πίσω από την ανάπτυξη του blockchain Cardano έδωσαν προτεραιότητα σε μια ομαλή μετάβαση στο δίκτυο. <p>The post Cardano: Νέα καθυστέρηση στην αναβάθμιση Vasil first appeared...

Cardano: Νέα καθυστέρηση στην αναβάθμιση Vasil

Αφού απέτυχε να κυκλοφορήσει τον περασμένο μήνα, το hard fork του Cardano, το Vasil, καθυστερεί ξανά καθώς οι ομάδες πίσω από την ανάπτυξη blockchain Cardano στοχεύουν σε μια ομαλή αναβάθμιση δικτύου.

Η ενημέρωση της ομάδας του Cardano

Το Input Output Global (IOG), ο οργανισμός που είναι υπεύθυνος για την έρευνα και την ανάπτυξη του Cardano, κυκλοφόρησε μια ενημέρωση στο YouTube την Πέμπτη για το επερχόμενο Vasil.

Ο τεχνικός διευθυντής του IOG, Kevin Hammond, ανακοίνωσε ότι το Vasil hard fork θα αναβληθεί για άλλη μια φορά για να διασφαλιστεί ότι όλα τα μέρη, συμπεριλαμβανομένων των ανταλλακτηρίων και των προγραμματιστών API, είναι «όλοι έτοιμα για αυτό». Ο Hammond είπε:

Προφανώς, από εκεί που βρισκόμαστε, θα μπορούσαν να υπάρξουν μερικές ακόμη εβδομάδες πριν πάμε στο πραγματικό Vasil hard fork […] Αυτό είναι απίστευτα σημαντικό. Όλοι οι χρήστες πρέπει να είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στο hard fork για να εξασφαλίσουν μια ομαλή διαδικασία.

Ο Hammond επεσήμανε ότι το IOG έχει επικεντρωθεί στην επίλυση ορισμένων προβλημάτων του testnet, προχωρώντας με την έκδοση 1.35.2 του κόμβου Cardano. Η νέα έκδοση αυτή διορθώνει ζητήματα που σχετίζονται με τους χειριστές των staking pools, τους προγραμματιστές αποκεντρωμένων εφαρμογών (DApp), τις εσωτερικές δοκιμές και άλλα ζητήματα που εντοπίζονται στο δοκιμαστικό αυτό δίκτυο.

«Ο στόχος είναι ότι θα λυθούν τυχόν τελικά ζητήματα καθώς πηγαίνουμε στο Vasil hard fork. Αυτό που κάνουμε είναι να τα διορθώσουμε στο δοκιμαστικό στάδιο, να το κάνουμε σωστά και να μην βιαζόμαστε», πρόσθεσε ο Hammond.

Εν μέσω της αναμενόμενης ενημέρωσης, η τιμή του Cardano (ADA) παρουσίασε κάποια σημαντική αστάθεια, διαπραγματεύοντας στα 0,521$ κατά την στιγμή της σύνταξης.

Το Vasil είναι η μεγαλύτερη αναβάθμιση του Cardano από το Alonzo Hard Fork (για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ), το οποίο ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2021. Το επερχόμενο fork τοποθετείται ως “game changer” στην ανάπτυξη του Cardano, καθώς αναμένεται να βελτιώσει το δίκτυο όσον αφορά την ταχύτητα και επεκτασιμότητα, καθιστώντας το πιο κατάλληλο για έξυπνα συμβόλαια και DApps.

Το Input Output κυκλοφόρησε το roadmap για το Vasil hard fork τον Μάιο του 2022, και είχε αρχικά στόχο να εκτελέσει το hard fork στο mainnet στις 29 Ιουνίου. Το hard fork τελικά καθυστέρησε μέχρι την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου λόγω πολλών «σοβαρών» σφαλμάτων.

Μια άλλη αναβάθμιση, το The Merge του Ethereum

Η καθυστέρηση του Vasil έρχεται εν μέσω της κοινότητας των κρυπτονομισμάτων να αναμένει ένα άλλο σημαντικό γεγονός για ένα από τα μεγαλύτερα κρυπτονομίσματα ανά κεφαλαιοποίηση αγοράς. Το Ethereum, το δεύτερο μεγαλύτερο blockchain σε αξία, έχει προγραμματιστεί για μια φάση συγχώνευσης της μετάβασης στο Proof-of-Stake (PoS) στις 19 Σεπτεμβρίου, το λεγόμενο The Merge. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η φάση καθυστέρησε πολλές φορές, ενώ η πλήρης αναβάθμιση αναμένεται να βγείτε ζωντανά το 2023.

Μπορείτε να διαβάσετε για ένα πιθανό αντίκτυπο του The Merge εδώ.


Πηγή: Cointelegraph

AD

World’s First Multi-Token ISPO — By Genius X - Starts on 12th of September, epoch 363!

Genius X, a revolutionary launchpad and business accelerator helping Web3 startups attain speed, scale, and edge, is thrilled to announce the world’s first Multi-Token ISPO.I WANT TO KNOW MORE!


Read Original Article on Greepto

ORIGINAL SOURCE

https://greepto.gr/news/cryptocurrencies...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


More from Greepto

See more
SundaeSwap: Προσδοκίες, συμφόρηση και Mainnet
Greepto
SundaeSwap: Προσδοκίες, συμφόρηση και Mainnet

01/09/2022

·

493 views

Related News

See more
WingRiders Governance Token

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)
Bringing Fixed Assets (CNFT & CNT) Lending & Borrowing to CardanoWorld’s First Multi-Token ISPO — By Genius X