Logo
Cardano Ecosystem

Crypto - RO

06/22/2022

·

315 views


Cardano: Mult așteptatul hard fork Vasil este amânat

Input Output Hong Kong (IOHK), firma dezvoltatoare din spatele blockchain-ului Cardano, a anunțat de întârzierea de o lună a actualizării mult așteptate Vasil. „Actualizarea Vasil ar presupune o îmbunătățire uriașă a performanței rețelei Cardano și a capacităților contractelor sale...

Cardano: Mult așteptatul hard fork Vasil este amânat

Input Output Hong Kong (IOHK), firma dezvoltatoare din spatele blockchain-ului Cardano, a anunțat de întârzierea de o lună a actualizării mult așteptate Vasil.

„Actualizarea Vasil ar presupune o îmbunătățire uriașă a performanței rețelei Cardano și a capacităților contractelor sale inteligente”, potrivit co-fondatorului Cardano, Charles Hoskinson.

Anterior, hard fork-ul era programat pentru 29 iunie 2022, însă potrivit estimărilor acesta urmează a fi implementat în ultima săptămână din iulie.

Șeful pe proiecte al IOHK, Nigel Hemsley, a remarcat într-o postare pe blog din 20 iunie că echipa de bază a Input Output Global (IOG) care lucrează la actualizare „este foarte aproape de finalizarea principalelor lucrări”, dar mai sunt șapte erori care rămân rezolvate. Niciunul dintre aceste bug-uri nu este clasificat drept grav, potrivit lui.

„Lucrul la Vasil a fost cel mai complex program de dezvoltare și integrare de până acum, din mai multe puncte de vedere. Este un proces dificil care necesită nu doar multă muncă din partea principalelor echipe, ci și o coordonare strânsă în întregul ecosistem”, a scris Nigel Hemsley.

Ca urmare, Fundația Cardano – organizația non-profit care supraveghează dezvoltarea blockchain-ului – a decis să amâne expedierea hard fork-ului Vasil către rețeaua de testare Cardano din 20 iunie până în 29 iunie.

Odată ce rețeaua de testare va trece prin hard fork, dezvoltatorii de aplicații descentralizate (dApps) bazate pe Cardano și operatorii de pool-uri vor avea la dispoziție aproximativ patru săptămâni pentru a efectua munca necesară de integrare și testare, înainte ca hard fork-ul Vasil să fie inițiat în rețeaua principală la sfârșitul lunii iulie:

„Acest lucru este sensibil și nu trebuie grăbit. Prin urmare, ipoteza este că hard fork-ul rețelei principale Cardano va avea loc în ultima săptămână din iulie. Recunoaștem că această veste va fi dezamăgitoare pentru unii. Cu toate acestea, luăm toate măsurile de precauție pentru a ne asigura că facem această implementare corect ”.

Hard fork-ul Vasil este cel mai mare upgrade pentru Cardano de la hard fork-ul Alonzo din septembrie, care a adus contractele inteligente în rețea. Această ultimă actualizare va introduce patru îmbunătățiri de rețea denumite „CIP31, CIP32, CIP33 și CIP40”.

În teorie, aceste upgrade-uri sunt concepute pentru a reduce dimensiunea tranzacțiilor, crescând astfel debitul rețelei și reducând taxele de tranzacție în rețea.

Cardano este o platformă blockchain proof-of-stake care concurează cu Ethereum, fiind o rețea de contracte inteligente ce oferă comisioane mai mici. În prezent, Cardano se află pe locul șapte dintre toate activele cripto în ceea ce privește capitalizarea de piață, la aproximativ 16 miliarde de dolari.

Cardano se află pe locul șapte dintre toate activele cripto și pe locul 4 între blockchain-uri în ceea ce privește capitalizarea de piață | CoinmarketcapCardano se află pe locul șapte dintre toate activele cripto și pe locul 4 între blockchain-uri, în ceea ce privește capitalizarea de piață | Coinmarketcap

Moneda stabilă Djed

Echipa de dezvoltare a lui Cardano lucrează la o rețea complet peer-to-peer pentru a o apropia de idealul descentralizării. Cu tot scepticismul din jurul monedelor stabile algoritmice, Cardano este „all-in” în Djed, o monedă stabilă nativă a blockchain-ului numită după simbolul egiptean antic al stabilității, Djed.

„Djed este primul protocol stablecoin ale cărui afirmații de stabilitate sunt formulate precis și matematic, dovedite și verificate formal. Algoritmul de guvernanță al lui Djed acționează ca o bancă autonomă, cumpărând și vânzând monede stabiile la un preț legat de un preț țintă”, a spus dezvoltatorul Cardano, Sooraj.

AD

World’s First Multi-Token ISPO — By Genius X - Starts on 12th of September, epoch 363!

Genius X, a revolutionary launchpad and business accelerator helping Web3 startups attain speed, scale, and edge, is thrilled to announce the world’s first Multi-Token ISPO.I WANT TO KNOW MORE!


Read Original Article on Crypto - RO

ORIGINAL SOURCE

https://crypto.ro/stiri/cardano-hard-for...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


More from Crypto - RO

See more
Cardano: Data de lansare a hard fork-ului Vasil a fost anunțată
Crypto - RO
Cardano: Data de lansare a hard fork-ului Vasil a fost anunțată

09/03/2022

·

269 views

Related News

See more
WingRiders Governance Token

Featured News

See more

Featured ISPOs

Genius X
GENSX ISPOACTIVE

250M $GENSX · Ends in 09/12/2022


Featured Projects

Ada Handle
Ada Handle

NFT

Featured

Featured Events

Cardano Summit 2022
Cardano Summit 2022

11/20/2022 - 11/22/2022 · Lausanne, Switzerland


    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)
Bringing Fixed Assets (CNFT & CNT) Lending & Borrowing to CardanoWorld’s First Multi-Token ISPO — By Genius X