Logo
Cardano Ecosystem

Crypto Insiders

12/21/2023

·

29 views


Cardano kondigt belangrijke nieuwe samenwerking aan

Foto: Grey82/Shutterstock De Cardano Foundation, een organisatie die toezicht houdt op de ontwikkeling van de layer-1 blockchain, heeft een samenwerking aangekondigd met het Braziliaanse staatsenergiebedrijf...

Cardano kondigt belangrijke nieuwe samenwerking aan

Cardano-ADA

Cardano kondigt belangrijke nieuwe samenwerking aan

Foto: Grey82/Shutterstock

De Cardano Foundation, een organisatie die toezicht houdt op de ontwikkeling van de layer-1 blockchain, heeft een samenwerking aangekondigd met het Braziliaanse staatsenergiebedrijf Petrobras. Hiermee gaat de Cardano Foundation blockchain-educatie aanbieden en wil de adoptie van blockchain technologie verder uitbreiden. Het partnerschap sluit aan bij één van de belangrijkste vijfjarenplan van de Cardano Foundation.

anycoin_direct_onze_ervaring_eigen_private_keys

🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB anycoin_direct_exchange_icon

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Crypto educatieprogramma voor Petrobas

Op X geeft Cardano Foundation in een bericht aan dat er voor de eerste keer een blockchain-educatieprogramma beschikbaar gesteld zal worden aan meer dan 40.000 medewerkers van Petrobras, het grootste bedrijf in Brazilië en Zuid-Amerika. De inhoud van het blockchain-educatieprogramma wordt geleverd via de Petrobas Universiteit.

📣 New Partnership Announcement 🎉

The Cardano Foundation will lead blockchain education workshops for @petrobras employees, with Cardano Academy content delivered via the Petrobras University.

Read more: https://t.co/0wirS1eDmI#Cardano #BlockchainEducation pic.twitter.com/0DyqLiCson

— Cardano Foundation (@Cardano_CF) December 20, 2023

Met het trainingsprogramma gaan deelnemers in op de potentie van blockchain, leren ze verschillende gebruiksscenario’s en toepassingen van blockchain en zijn ze bezig met het voltooien van interactieve quizzen over verschillende onderwerpen.

Ook door de lancering van de verschillende trainingsprogramma’s organiseerde de Cardano Foundation twee workshops in de metaverse. Daarbij wordt gekeken naar de regelgeving van blockchain in Brazilië, maar ook naar de regelgeving van blockchain in de rest van de wereld.

Advertisement

CEO Cardano Foundation enthousiast over samenwerking

Frederik Gregaard, CEO van de Cardano Foundation, reageerde enthousiast:

“Onze samenwerking met Petrobras – een Fortune 500-bedrijf en één van de grootste beursgenoteerde bedrijven ter wereld – benadrukt zowel de belangstelling van het bedrijfsleven voor blockchain-educatie als het groeiende bereik van de Cardano Foundation en haar missie. We zijn verheugd om samen te werken met Petrobras, zowel om nieuwe gebruiksscenario’s voor blockchain-technologie te onderwijzen en te verkennen.”

Daarnaast sluit het partnerschap aan op één van Cardano’s belangrijkste doelstellingen, die in 2021 werd aangekondigd door de Cardano Foundation, waarbij het doel was om de relaties met Fortune 500-bedrijven te versterken.

  • cardano-ada-logo

    Cardano nieuws
  • 21/12/2023

Deelnemers ontvangen NFT’s

Naast het feit dat deelnemers aan de verschillende trainingen over blockchain een certificaat ontvangen na voltooiing van de training, kunnen ze ook een non-fungible token (NFT) ontvangen. De eerste 500 deelnemers aan de training ontvangen namelijk NFT die is gemaakt in samenwerking met de Petrobas Education Board. De NFT’s zijn dynamisch en kunnen de vooruitgang en mijlpalen van elke deelnemer tijdens en na een training weergegeven worden.

Post Views: 7.752

Deel dit artikel

In 2021 kwam Roan in aanraking met de wereld van cryptocurrencies en deed hij ook zijn eerste crypto-investeringen. Roan is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en volgt dan ook een financiële opleiding op Hogeschool Saxion. Momenteel volgt hij een minor in “Blockchain”. Met deze minor wil hij zijn kennis vergroten op het gebied van blockchain-technologie. Tot slot is Roan actief in het telegramkanaal van Crypto Insiders als beheerder, dus wie weet kom je hem daar ook tegen!

goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic

Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot

Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200

Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200

Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?

Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?

crypto-belasting-toezicht

Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden

Crypto verdubbelt binnen een uur in waarde na bereiken mijlpaal

Crypto verdubbelt binnen een uur in waarde na bereiken mijlpaal

Advertisement

Trending Cardano nieuws

Ethereum en cardano dalen, maar dogecoin is alweer hard te stijgen

Ethereum en cardano dalen, maar dogecoin begint weer hard te stijgen

Crypto begint 2023 groen: BTC, ETH, cardano en vooral solana in plus

Crypto begint 2023 groen: BTC, ETH, cardano en vooral solana in plus

XRP, LUNC, solana en lido trekken hardst aan in zijwaartse crypto markt

XRP, LUNC, solana en lido trekken hardst aan in zijwaartse crypto markt

Advertisement

AD

TapTax - Cardano Crypto Taxes Made Simple. Available Now!

Simplify your Crypto Tax experience! From a passive holder, to day trader, to NFT project, we have your taxes covered.BUY NOW!


Read Original Article on Crypto Insiders

ORIGINAL SOURCE

https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/ca...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


Genius Yields DEX Launched!

More from Crypto Insiders

See more
Cardano investeerders verbazen met ongekende standvastigheid
Crypto Insiders
Cardano investeerders verbazen met ongekende standvastigheid

02/08/2024

·

19 views

Related News

See more
Genius Yields DEX Launched!

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)