Logo
Cardano Ecosystem

Crypto Insiders

last Saturday at 10:01 AM

·

24 views


Cardano koers verwachting: analisten delen belangrijke update

De koers van cardano steeg afgelopen week flink, maar de analisten van Crypto Insiders vrezen dat de neerwaartse trend nog niet voorbij is. Er is hoop aan het einde van deze tunnel, maar die kan wel eerst nog een stukje dieper uitkomen, leggen de analisten uit als volgt: "Sinds medio februari daalt de ADA koers hard. Op de 4-uursgrafiek lijkt het erop dat cardano een ABC Elliott Wave patroon vormt. Dit vermoeden hebben we doordat er een innerwave 12345 EW patroon is gevormd, waarbij de recente stijging de B-wave kan zijn. We wachten nu op de innerwaves van de C-wave om dit vermoeden te bevestigen. Wanneer dit patroon voltooid is, verwachten we een flinke stijging voor de cryptovaluta. Hierdoor lijkt het einde van de neerwaartse trend mogelijk in zicht. We kunnen echter nog geen groene box tekenen vanwege de onzekerheid in de markt. In de Premium omgeving houden we de koers nauw in de gaten en delen we elke paar dagen een nieuwe ADA analyse."

Cardano koers verwachting: analisten delen belangrijke update

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van cardano (ADA) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse ADA koers

De koers van cardano steeg afgelopen week flink, maar de analisten van Crypto Insiders vrezen dat de neerwaartse trend nog niet voorbij is. Er is hoop aan het einde van deze tunnel, maar die kan wel eerst nog een stukje dieper uitkomen, leggen de analisten uit als volgt:

“Sinds medio februari daalt de ADA koers hard. Op de 4-uursgrafiek lijkt het erop dat cardano een ABC Elliott Wave patroon vormt. Dit vermoeden hebben we doordat er een innerwave 12345 EW patroon is gevormd, waarbij de recente stijging de B-wave kan zijn. 

We wachten nu op de innerwaves van de C-wave om dit vermoeden te bevestigen. Wanneer dit patroon voltooid is, verwachten we een flinke stijging voor de cryptovaluta. Hierdoor lijkt het einde van de neerwaartse trend mogelijk in zicht. We kunnen echter nog geen groene box tekenen vanwege de onzekerheid in de markt. In de Premium omgeving houden we de koers nauw in de gaten en delen we elke paar dagen een nieuwe ADA analyse.”

Deze analyse is op 17 maart met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Leren hoe je van deze analyse kunt profiteren?

Crypto Insiders Premium leden ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kun je in de Premium groep vragen stellen aan ervaren analisten, handelaren en meer dan 1.000 leden. Zo kan jij ook leren hoe je succesvol kunt handelen met cryptovaluta. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Lees meer over Cardano

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

AD

NotifyLog - One stop tool for events tracking and analytics

NotifyLog is a powerful tool for events tracking and analytics. It helps you to track events from your website, mobile app, and server.CREATE YOUR FREE ACCOUNT


Read Original Article on Crypto Insiders

ORIGINAL SOURCE

https://www.crypto-insiders.nl/overzicht...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


NotifyLog - One stop tool for events tracking and analytics

More from Crypto Insiders

See more
Total value locked van Cardano stijgt 200% in 2023
Crypto Insiders
Total value locked van Cardano stijgt 200% in 2023

yesterday at 2:52 PM

·

9 views

Related News

See more
WingRiders Governance Token

Featured News

See more
WingRiders Governance Token


    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)
NotifyLog - One stop tool for events tracking and analytics