Logo
Cardano Ecosystem

Crypto Insiders

04/11/2024

·

44 views


Cardano koers is 'precies waar het moet zijn', expert verwacht vuurwerk

Foto: sdx15/Shutterstock Cardano (ADA) is een van de vele altcoins die nog ver ondermaats presteert in verhouding met bitcoin (BTC). Terwijl bitcoin vorige maand al tot een nieuwe recordprijs steeg, staat...

Cardano koers is 'precies waar het moet zijn', expert verwacht vuurwerk

Cardano-ADA

Cardano koers is 'precies waar het moet zijn', expert verwacht vuurwerk

Foto: sdx15/Shutterstock

Cardano (ADA) is een van de vele altcoins die nog ver ondermaats presteert in verhouding met bitcoin (BTC). Terwijl bitcoin vorige maand al tot een nieuwe recordprijs steeg, staat de koers van cardano hier nog mijlenver van verwijderd. De gerenomeerde crypto-analist Ali Martinez stelt de Cardano-gemeenschap echter gerust en voorziet een gigantische prijsstijging voor de populaire altcoin.

Amerikaanse staten benaderen Cardano voor stemoplossing

Amerikaanse staten benaderen Cardano voor stemoplossing

 • cardano-ada-logo

  Cardano nieuws
 • 15:54

Cardano uitbraak naar $1.70?

De bekende analist liet afgelopen dinsdag op socialmediaplatform X weten dat cardano, ondanks de neerwaartse trend van de afgelopen weken, nog altijd perfect gepositioneerd is voor een forse uitbraak naar boven.

‘’Er is eigenlijk niets veranderd voor cardano. ADA is precies waar het zou moeten zijn, consoliderend in het bereik van $0,55 tot $0,80 voor een uitbraak naar $1,70, zo liet hij zijn ruim 57 duizend X-volgers weten.

Hij verwijst hier naar een eerder bericht, van 16 maart om precies te zijn, waarin hij cardano’s prijsactie vergeleek met die van de periode 2018-2021. Destijds schreef hij al dat men een wekenlange consolidatie tussen $0,55 en $0,80 kon verwachten, alvorens een snelle uitbraak naar $1,70. Op het moment van het bericht bevond de koers zich nog rond de $0,70, maar deze beweegt inmiddels al een tijdje rond de $0,60. Vooralsnog klopt zijn voorspelling dus.

Ali heeft bovendien al een verder koersverloop voor cardano geschetst. Hij verwacht dat cardano na het bereiken van de eerder genoemde $1,70 een periode nodig zal hebben om op adem te komen, alvorens een explosieve stijging zal leiden tot een koers van $5. Hiermee zou de all-time high van vlak boven de $3, dat in november 2021 werd bereikt, worden overschreden.

Zoals gezegd baseert Ali zijn verwachtingen op cardano’s prijsbewegingen van de vorige cyclus. Het is belangrijk te vermelden dat het allesbehalve een zekerheid is dat de cardano koers zich wederom op deze manier zal gedragen. Data uit het verleden biedt immers nooit garantie voor de toekomst.

Cardano oprichter haalt uit naar critici

Cardano is vaak het doelwit van critici uit de crypto-wereld. Naast de trage ontwikkeling zou de layer-1 blockchain weinig in gebruik worden genomen in vergelijking met andere netwerken. Cardano-oprichter Charles Hoskinson heeft recentelijk op X de mond gesnoerd van critici door de sterke punten van Cardano te benadrukken.

‘’We hebben de beste route voor schaalbaarheid, governance en innovatie. Ook hebben we de beste gemeenschap,’’ zo zei hij onder andere.

Hoskinson bekritiseert ook hoe de industrie vaak te veel aandacht besteedt aan korte trends en snelle hype. Hij benadrukt tevens de sterke fundamentele waarde van het Cardano netwerk, dat nog nooit heeft gefaald in meer dan 2.300 dagen met 24/7 uptime.

Post Views: 0

Deel dit artikel

Ivo is zich sinds begin 2021 volop gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Er ging een hele nieuwe wereld voor hem open en hoe meer hij ging begrijpen, des te meer potentie hij begon te zien in de onderliggende blockchain-technologie. Sinds de eerste dag dat hij in aanraking kwam met cryptocurrencies is hij nooit meer gestopt met het leren hierover. Ook zit Ivo in het laatste jaar van zijn bachelor ‘Economic Psychology’ op de universiteit in Tilburg en gaat hij volgend jaar een aansluitende master doen in dit interessante gebied.

 • 15:54

 • 15:14

 • 14:41

 • 14:01

 • 13:21

 • 12:40

 • 11:53

Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen

Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut

Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen

Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen

Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000

Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe

Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit

Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit

Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging

Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht

Advertentie

Advertentie

AD

SNEKbot by DexHunter on CARDANO

Cardano's Telegram Trading Bot live on Cardano mainnet!TRADE NOW!


Read Original Article on Crypto Insiders

ORIGINAL SOURCE

https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/ca...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


Genius Yields DEX Launched!

More from Crypto Insiders

See more
Cardano oprichter stelt Bitcoin Cash integratie voor
Crypto Insiders
Cardano oprichter stelt Bitcoin Cash integratie voor

05/06/2024

·

17 views

Related News

See more
Genius Yields DEX Launched!

Featured News

See more  DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)