Logo
Cardano Ecosystem

Btcdirect/EU

08/26/2023

·

35 views


Cardano zal Bitcoin en Ethereum inhalen, en dit is waarom (volgens Charles Hoskinson) - BLOX | Nieuws

Tijdens een speech op de Rare Evo-conferentie, deed Charles Hoskinson van Cardano, een gewaagde voorspelling. Hij stelde dat Cardano (ADA) uiteindelijk Bitcoin en Ethereum zal inhalen om de grootste cryptocurrency ter wereld zal worden. Waarom Cardano meer is dan crypto Hoskinson benadrukte vooral Cardano’s focus […]

Cardano zal Bitcoin en Ethereum inhalen, en dit is waarom (volgens Charles Hoskinson) - BLOX | Nieuws

charles hoskinson cardano speech

Tijdens een speech op de Rare Evo-conferentie, deed Charles Hoskinson van Cardano, een gewaagde voorspelling. Hij stelde dat Cardano (ADA) uiteindelijk Bitcoin en Ethereum zal inhalen om de grootste cryptocurrency ter wereld zal worden.

Waarom Cardano meer is dan crypto

Hoskinson benadrukte vooral Cardano’s focus op on-chain governance, een decentraal besluitvormingsmodel waarbij de gemeenschap direct betrokken is. Hij legde uit dat dit de sleutel is tot het bereiken van hun ambitieuze doelen.

Volgens hem zal Cardano niet alleen een cryptocurrency zijn, maar eerder de basis vormen voor een nieuwe digitale natie, een samenleving waar vertrouwen hersteld wordt.

Hij zei: ‘Dit is onze uitdaging en daarom denk ik dat Cardano waarschijnlijk de grootste cryptocurrency ter wereld zal worden. Het gaat verder dan alleen een cryptocurrency. Het zal de ruggengraat worden van een nieuwe digitale natie, een nieuwe samenleving – een plek waar we elkaar eindelijk weer kunnen vertrouwen, waar we van ‘wees niet kwaadaardig’ naar ‘niet kwaadaardig kunnen zijn’ gaan.’

Kritiek op Bitcoin en Ethereum

Hoskinson uitte kritiek op de bestuursmodellen van Bitcoin en Ethereum, de huidige marktleiders. Hij merkte op dat het statische ontwerp van Bitcoin, dat al meer dan dertien jaar onveranderd is, op de lange termijn problemen kan veroorzaken. Hoskinson vond dat Ethereum’s afwijzing van on-chain governance niet langer houdbaar is, vooral gezien de groeiende volwassenheid en gebruikersbasis van cryptoplatforms.

Hij behandelde ook de zorgen over gedecentraliseerd bestuur, die volgens sommigen disruptief kunnen zijn voor gevestigde systemen. Desondanks zag Hoskinson dit als een manier om betrokkenheid en vertrouwen in de gemeenschap te herstellen. Hij geloofde sterk in het potentieel van de mensheid en beschouwde gedecentraliseerd bestuur als een middel om dat vertrouwen te vernieuwen.

Om de positie van ‘s werelds grootste cryptocurrency te bereiken, erkende Hoskinson dat Cardano niet alleen zijn gebruikersbestand aanzienlijk moet uitbreiden, maar ook te maken zal krijgen met complexe regelgevende en technische uitdagingen.

AD

NFTxLV - Sep 29 - Oct 1, 2023 | Las Vegas Convention Center

Discover the intersection of art and blockchain with NFTxLV, where the world of NFTs collides with the allure of Las Vegas, creating an unforgettable experience for collectors, artists, and enthusiasts alike.GET TICKETS!


Read Original Article on Btcdirect/EU

ORIGINAL SOURCE

https://nieuws.btcdirect.eu/cardano-inha...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


NFTxLV | Sep 29 - Oct 1, 2023 | Las Vegas Convention Center

More from Btcdirect/EU

See more
Crypto analyse: Cardano onderweg naar 0,28 dollar - BLOX | Nieuws
Btcdirect/EU
Crypto analyse: Cardano onderweg naar 0,28 dollar - BLOX | Nieuws

09/19/2023

·

12 views

Related News

See more
NFTxLV | Sep 29 - Oct 1, 2023 | Las Vegas Convention Center

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)