Logo
Cardano Ecosystem

Newsbit

07/05/2022

·

281 views


Cardano heeft meeste ontwikkel activiteit op Github

Na de aankomende Vasil-hardfork kreeg Cardano een recordaantal commits op zijn GitHub-pagina terwijl ontwikkelaars hun applicatie voorbereidden op nieuwe functies. Het bericht Cardano heeft meeste ontwikkel activiteit op Github verscheen eerst op Newsbit.

Cardano heeft meeste ontwikkel activiteit op Github

Na de Vasil-hardfork kreeg Cardano een recordaantal ‘commits’ op de Cardano GitHub-pagina geplaatst. Dat is goed nieuws voor ADA investeerders.

KuCoin Banner 720x90

Veel ontwikkelingsactiviteit op het netwerk

Dit grote aantal commits maakte van Cardano het project met de meeste ontwikkelingsactiviteit in de afgelopen 30 dagen. Gewoonlijk wordt ontwikkelingsactiviteit door investeerders beschouwd als een van de belangrijkste manieren om het potentieel van een cryptoproject te bepalen. het is dus goed nieuws voor Cardano investeerders.

Actieve ontwikkeling rond de munt is ook een belangrijk signaal voor aankomende functies die meer use-cases op het netwerk zullen creëren en nieuwe gebruikers zullen aantrekken die meer vergoedingen voor miners of ontwikkelaars opleveren.

Naast de enorme ontwikkelingsactiviteit zag Cardano een toename van het aantal wallets op het netwerk voorafgaand aan de grote update.

Het aantal native tokens en Plutus-scripts is daarnaast met respectievelijk 6% en 3% gestegen. Het groeiende aantal smart contracts en tokens is een teken van een grote migratie van gedecentraliseerde applicaties op het Cardano-netwerk.

De netwerkactiviteit van Cardano vertoont ook tekenen van toename. Het aantal transacties bereikte de afgelopen maand 44,8 miljoen, een stijging van 5,4% sinds mei.

Deze sterke fundamentele groei op Cardano heeft er echter nog niet voor gezorgd dat ADA beter presteert. De meerderheid van de gebruikers hoopt op een ommekeer zodra de meeste gedecentraliseerde applicaties functies gaan gebruiken die in Vasil zijn geïmplementeerd.

AD

World’s First Multi-Token ISPO — By Genius X - Starts on 12th of September, epoch 363!

Genius X, a revolutionary launchpad and business accelerator helping Web3 startups attain speed, scale, and edge, is thrilled to announce the world’s first Multi-Token ISPO.I WANT TO KNOW MORE!


Read Original Article on Newsbit

ORIGINAL SOURCE

https://newsbit.nl/cardano-heeft-meeste-...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


More from Newsbit

See more
Cardano voegt 100 smart contracts toe na Vasil hard fork
Newsbit
Cardano voegt 100 smart contracts toe na Vasil hard fork

10/08/2022

·

117 views

Related News

See more
WingRiders Governance Token

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)
Bringing Fixed Assets (CNFT & CNT) Lending & Borrowing to CardanoWorld’s First Multi-Token ISPO — By Genius X