Logo
Cardano Ecosystem

Crypto - RO

07/30/2022

·

342 views


Cardano: Hard Fork-ul Vasil – din nou amânat

După ce nu a fost pus în funcțiune luna trecută, hard fork-ul Cardano Vasil este din nou amânat, deoarece echipa din spatele dezvoltării blockchain-ului Cardano vizează o actualizare fără probleme a rețelei. Input Output Global (IOG), organizația responsabilă de...

Cardano: Hard Fork-ul Vasil – din nou amânat

După ce nu a fost pus în funcțiune luna trecută, hard fork-ul Cardano Vasil este din nou amânat, deoarece echipa din spatele dezvoltării blockchain-ului Cardano vizează o actualizare fără probleme a rețelei.

Input Output Global (IOG), organizația responsabilă de cercetarea și dezvoltarea lui Cardano, a lansat o actualizare pe YouTube, despre viitorul hard fork Vasil.

Managerul tehnic IOG, Kevin Hammond, a anunțat că hard fork-ul Vasil va fi amânat încă o dată pentru a se asigura că toate părțile, inclusiv exchange-urile și dezvoltatorii API, sunt „toți pregătiți pentru asta”. Hammond a spus:

„Evident, din punctul în care ne aflăm acum, probabil că mai sunt câteva săptămâni până să ajungem la hard fork-ul Vasil. Acest lucru este incredibil de important. Toți utilizatorii trebuie să fie gata să avanseze prin hard fork pentru a asigura o fluiditate bună a procesului”.

Hard Fork-ul Vasil este cea mai mare actualizare pentru Cardano de la hard fork-ul Alonzo, care a fost finalizat în septembrie 2021. Hard fork-ul viitor este poziționat ca un „schimbător de joc” în dezvoltarea Cardano, deoarece se așteaptă să îmbunătățească rețeaua în ceea ce privește viteza și scalabilitatea, făcându-l mai potrivit pentru contractele inteligente și DApps.

  • Un hard fork este atunci când nodurile celei mai noi versiuni a unui blockchain nu mai acceptă versiunea (versiunile) mai veche a blockchain-ului, ceea ce creează o divergență permanentă față de versiunea anterioară a blockchain-ului.

Input Output a lansat „roadmap-ul” pentru hard fork-ul Vasil în mai 2022, urmărind inițial să execute hard fork-ul pe rețeaua principală pe 29 iunie. Hard fork-ul a fost în cele din urmă amânat până în ultima săptămână din iulie din cauza mai multor erori „severe”.

In our latest #Cardano360 mid-month update, Nigel Hemsley talks about the roadmap to Vasil Hardfork

TL;DR:
👉 The closed public testnet phase at the end of May
👉 Vasil live on #Cardano testnet in early June
👉 Mainnet HF proposal submission on June 29thhttps://t.co/9Zen6MIjLq pic.twitter.com/wR2Odzb4aA

— Input Output (@InputOutputHK) May 17, 2022

Echipa a raportat anterior șapte erori care i-au împiedicat pe dezvoltatori să lanseze Vasil așa cum era planificat în iunie. „Acest lucru ne pune în urmă datei țintă anunțate anterior de 29 iunie pentru hard fork-ul rețelei principale”, au spus ei.

Decizia finală de a actualiza mainnet-ul Cardano va fi luată în consultare cu comunitatea de dezvoltare a aplicațiilor descentralizate (dapp) a rețelei. Înainte de aceasta, dezvoltatorii trebuie să înlăture orice probleme critice în testare, să efectueze teste de evaluare comparativă și să informeze comunitatea mai largă de dezvoltatori pentru a acorda suficient timp pentru a-și testa dapp-urile înainte de implementarea hard fork-ului.

Reacția prețului Cardano 

Pe fondul actualizării așteptate, prețul Cardano (ADA) a înregistrat o volatilitate semnificativă, crescând cu 10% în ultimele 7 zile, potrivit datelor de la TradingView.

ADA/USD, timeframe de o orăADA/USD, timeframe de o oră | TradingView

ADA a crescut cu doar 25% după un minim local de 0,384 de dolari pe 10 mai, ceea ce sugerează că impactul lui Vasil asupra pieței este limitat.

Dar nu toată lumea este convinsă. De exemplu, analistul Lark Davis crede că tokenul va „rupe” după hard fork, având în vedere că reușește să mențină EMA pe 50 de zile ca suport.

#cardano $ada has broken past its 50 day EMA, now we just need Charles to announce the date of the Vasil hard fork and this puppy will rip! pic.twitter.com/yQTiCiCE6H

— Lark Davis (@TheCryptoLark) July 20, 2022

Până atunci, ADA va rămâne probabil sub presiunea de „vinde știrea”, presat și mai mult de riscurile macro în curs și de impactul lor negativ asupra piețelor cripto.

AD

World’s First Multi-Token ISPO — By Genius X - Starts on 12th of September, epoch 363!

Genius X, a revolutionary launchpad and business accelerator helping Web3 startups attain speed, scale, and edge, is thrilled to announce the world’s first Multi-Token ISPO.I WANT TO KNOW MORE!


Read Original Article on Crypto - RO

ORIGINAL SOURCE

https://crypto.ro/stiri/cardano-hard-for...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


More from Crypto - RO

See more
Cardano: Data de lansare a hard fork-ului Vasil a fost anunțată
Crypto - RO
Cardano: Data de lansare a hard fork-ului Vasil a fost anunțată

09/03/2022

·

286 views

Related News

See more
WingRiders Governance Token

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)
Bringing Fixed Assets (CNFT & CNT) Lending & Borrowing to CardanoWorld’s First Multi-Token ISPO — By Genius X