Logo
Cardano Ecosystem

Crypto Insiders

12/13/2023

·

27 views


Cardano gaat weer los, ADA steelt opnieuw de show

De crypto markt is vandaag volop in beweging. We begonnen de dag met een roodgekleurde markt, maar ondertussen ziet er het er iets anders uit. Bitcoin (BTC) staat in de plus, maar vooral sommige altcoins...

Cardano gaat weer los, ADA steelt opnieuw de show

De crypto markt is vandaag volop in beweging. We begonnen de dag met een roodgekleurde markt, maar ondertussen ziet er het er iets anders uit. Bitcoin (BTC) staat in de plus, maar vooral sommige altcoins laten bijzondere dingen zien. Cardano (ADA) heeft er in ieder geval weer zin in, want op het moment van schrijven staat het 8% in het groen.

Blik op de markt

De totale marktkapitalisatie van de hele crypto markt is de afgelopen 24 uur met 0,24% gestegen, tot $1,57 biljoen. Het handelsvolume daalde tot $65 miljard. Dat vertegenwoordigt een behoorlijke daling van 16,91% ten opzichte van een dag eerder volgens CoinMarketCap.

De koers van de koning der cryptocurrencies staat op het moment van schrijven op $41.800. Dat is een stijging van zo’n 3% ten opzichte van het dieptepunt op ByBit dat vannacht rond 04:00 werd aangetikt.

Bitcoin zag vooral in de middag weer een mooie beweging omhoog. Dit had mede te maken met goed nieuws dat naar buiten kwam. Zo meldt Bloomberg dat bedrijven in de Verenigde Staten nu bitcoin op hun balans kunnen toevoegen tegen de actuele marktwaarde, iets wat voorheen niet mogelijk was. De markt reageerde hier positief op.

This is pretty big for corporation adoption. It means Bitcoin/crypto on your balance sheet is now classified as a financial asset instead of an intangible one.

You can now mark unrealized gains, where as before gains couldn’t be recognized until you sold. https://t.co/aCEZqNEvAr

— Will (@WClementeIII) December 13, 2023

Hardste crypto stijgers

Als we naar altcoins kijken zien we dat er veel de recente beweging naar boven van BTC volgen. Op de eerste plek van hardste stijgers vandaag staat Hedera (HBAR). Met een nette 8,82% in de plus over de afgelopen 24 uur staat het aan kop. Over de afgelopen 7 dagen noteert HBAR een stijging van 17,7% volgens CoinMarketCap. Daarnaast heeft de marktkapitalisatie het hoogste punt in anderhalf jaar bereikt!

#hbar passing its highest market cap level in a year and a half. pic.twitter.com/yWfIEC0HBU

— Ray (@rayyamartino) December 12, 2023

Op plek twee staat Internet Computer (ICP) met een koersstijging van 7,18% en op de derde plek zien we een vertrouwde naam in de vorm van cardano (ADA). De afgelopen week schoot de koers van ADA door het dak, maar het moest de laatste dagen even een stapje terug doen. Het vond snel steun en leek vervolgens vastberaden om door te gaan met de indrukwekkende rally. De afgelopen 24 uur is ADA namelijk weer met 7,08% gestegen.

Op het moment van schrijven staat ADA op $0,63 en hikt het tegen het jaarlijkse record van $0,64 aan dat op 9 december werd neergezet. Gaan we wellicht vandaag of morgen nog een uitbraak zien?

Hardste crypto dalers

De hardste dalers zien vandaag geen echte uitschieters. Zo staat Aptos (APT) vandaag aan kop als hardste daler met een dip van 6,65% de afgelopen 24 uur. Op de tweede plek zien we Cosmos (ATOM), dat 4,57% is gezakt en we sluiten af met NEAR Protocol(NEAR); gedaald met precies 4%.

Bitvavo geeft 20 euro gratis crypto

Ben je op zoek naar een betrouwbare partij om crypto zoals bitcoin of ethereum (ETH) te kopen? In samenwerking met Crypto Insiders geeft het Nederlandse handelsplatform Bitvavo alleen deze maand 20 euro gratis aan nieuwe gebruikers die minimaal 10 euro op het platform storten. Maak via deze link een account aan bij Bitvavo en ontvang 20 euro gratis, én handel de eerste 10.000 euro zonder transactiekosten.

Post Views: 8.822

AD

TapTax - Cardano Crypto Taxes Made Simple. Available Now!

Simplify your Crypto Tax experience! From a passive holder, to day trader, to NFT project, we have your taxes covered.BUY NOW!


Read Original Article on Crypto Insiders

ORIGINAL SOURCE

https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/ca...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


Genius Yields DEX Launched!

More from Crypto Insiders

See more
Cardano investeerders verbazen met ongekende standvastigheid
Crypto Insiders
Cardano investeerders verbazen met ongekende standvastigheid

02/08/2024

·

19 views

Related News

See more
Genius Yields DEX Launched!

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)