Cardano: cel mai dezvoltat activ digital de pe GitHub în 2021 – potrivit Santiment

Crypto - RO 5 months ago Report
Telegram LinkedIn

Conform datelor colectate de CryptoRank și Santiment, Cardano a fost cel mai dezvoltat proiect crypto de pe GitHub în 2021, cu peste 140,000 de evenimente.

 Evoluția prețului (Verde) și evoluția activității de dezvoltare (violet) în perioada 1 Ianuarie 2021 - 31 Decembrie 2021Cardano: Evoluția prețului (verde) și evoluția activității de dezvoltare (violet) în anul 2021

Pe locul 2 după numărul de evenimente de pe GitHub se află Kusama, iar pe locul 3 Polkadot – cu aproximativ același număr de evenimente pe tot parcursul anului. Cardano a depășit activitatea de dezvoltare a Ethereum cu o marjă largă, acesta din urmă ajungând pe locul patru. Santiment definește un eveniment GitHub ca fiind: crearea unei probleme, crearea unei cereri de extragere, comentarea unei probleme sau crearea / comentarea / observarea unei colecții de fișiere ale diferitelor versiuni ale unui proiect.

The Most Developed Cryptos on @Github in 2021 🚀

According to @Santimentfeed, @Cardano, has become the most developed project in the industry, followed by @Kusamanetwork, and @Polkadot.

👉https://t.co/gjKPmOazyB pic.twitter.com/JHXmWSe0YS

— CryptoRank Platform (@CryptoRank_io) January 3, 2022

Într-o sesiune live pe Youtube de săptămâna trecută, fondatorul Cardano, Charles Hoskinson, a dezvăluit că există aproximativ 127 de proiecte în curs de dezvoltare pe blockchainul Cardano. În plus, Hoskinson se așteaptă ca numărul de utilizatori ADA să crească de zece ori față de cei 2 milioane existenți, datorită popularității tot mai mari a NFT-urilor.

Avansarea tehnologică a lui Cardano se dezvoltă chiar și post-Alonzo. Unul dintre cele mai notabile proiecte ale blockchainului este actualizarea Layer-2 Hydra, care direcționează tranzacțiile off-chain către staking pools. În teorie, ar putea permite scalarea liniară avansată a rețelei cu sute de noduri hydra, fiecare procesând sute de tranzacții.

O altă mențiune notabilă este un nou mecanism de finanțare fintech, cunoscut sub numele de Initial Stake Pool Offering (ISPO), care este unic pentru blockchainul Cardano. În această configurație, pasionații de blockchain își deleg crypto-monedele unui protocol și primesc drept recompense tokenuri ale noului proiect pe care îl finanțează. Spre deosebire de aceasta, recompensele de staking revin dezvoltatorilor. Fondurile nu ies din portofoliul delegatului, ceea ce face ca procesul ISPO să fie destul de sigur. Un astfel de proiect, Genius Yield, și-a văzut fondurile ISPO depășind $118 milioane în 24 de ore.

Original Source: https://crypto.ro/stiri/cardano-cel-mai-dezvoltat-activ-digital-github/

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.

Join Our Weekly Newsletter of Cardano

Your weekly dose of Cardano news straight to your inbox!
GADA Finance is launching its Initial Stake Pool Offering (ISPO) Starting on June 29, 2022
Being the first permissionless and community-governed launchpad on Cardano, we intend to raise funds through a public ISPO which will enhance the Cardano ecosystem. CLICK HERE!
READ THE ORIGINAL ARTICLE ON >> Crypto - RO