Cardano boekt enorme vooruitgang in Afrika met promotietour

1 month ago    104 views
Telegram LinkedIn
Join us in creating a new level of authenticity in document verification.

Het Cardano-team onder leiding van Charles Hoskinson heeft het Afrikaanse continent rondgereisd en meetings gehouden met ondernemers en staatslieden uit het continent. Dit was een groot succes.


“Afrika is waar het moeilijk gaat”

Het team, dat bestaat uit vertegenwoordigers van Cardano, Emurgo en IOG, is op een educatieve en marketingtournee geweest. De reis is begonnen in Zuid-Afrika en zal naar verwachting eindigen in Egypte.

In een ontmoeting met overheidsfunctionarissen in Kaapstad, benadrukte de CEO van Cardano het belang van regeringen die blockchain omarmen. Hij merkte op dat Afrika klaar is om blockchain-technologie sneller over te nemen dan andere landen. Volgens Hoskinson kan het content daarvan gaan profiteren. Hoskinson zei:

“Waarom is ons team in Afrika? Nou, Afrika is een heel speciaal en interessant continent omdat het een enorme upgrade doormaakt.”

De CEO ging verder en vertelde dat ondernemers in Afrika zeer vooruitstrevend zijn.

“als je een ondernemer bent in Afrika volg je niet de makkelijke weg. Je doet niet wat altijd gedaan is maar stippelt je eigen pad uit.”


In Afrika begint de innovatie

De CEO vertelde verder dat hij vindt dat de multinationals van deze dag steeds minder de privacy van burgers in acht nemen. Ze maken steeds meer inbreuk op de privacy en leggen nooit verantwoording af voor hun acties. Hij zei:

“Als je Microsoft-inloggegevens een Google-ID, een Apple ID of een Facebook-ID aanmaakt, is het eigendom van Mark Zuckerberg, Larry Page, Apple. Wanneer je een gedecentraliseerde digitale identiteit (DID) krijgt, is deze van jou. En je kunt het overal mee naartoe nemen. Dat is de kracht van de blockchain.”

Hoskinson heeft al meer dan vier Afrikaanse landen bezocht. Ook heeft hij verschillende hoge regeringsfunctionarissen ontmoet die een ‘memorandum van overeenstemming’ tekende waardoor verschillende startups, gefinancierd door Cardano, hun activiteiten in de regio zullen uitbreiden. Hij ontmoette onlangs de presidenten van Zanzibar en Burundi en de Ethiopische minister van Financiën. Naar verwachting zullen meer landen, waaronder Kenia en Nigeria, zich aan de lijst aansluiten.

Verlux is Building The Biggest Cross-Chain NFT Marketplace On The Cardano Blockchain - Join Seed Sale
AFRIXX - An African generative NFT project


BUY AFRIXX NFT - An African generative NFT project
The first NFT project to combine art and history, aiming to expand the knowledge of Africans and their history. BUY NFT NOW - https://afrixx.io/buy
Read the article in Newsbit
A decentralized Bison meme coin on cardano network
ADACASH - Earn passive income.