Logo
Cardano Ecosystem

Newsbit

11/13/2021

·

496 views


Cardano boekt enorme vooruitgang in Afrika met promotietour

Het Cardano-team onder leiding van Charles Hoskinson heeft het Afrikaanse continent rondgereisd en meetings gehouden met ondernemers en staatslieden uit het continent. Dit was een groot succes. “Afrika is waar het moeilijk gaat” Het team, dat bestaat uit vertegenwoordigers van...

Cardano boekt enorme vooruitgang in Afrika met promotietour

Het Cardano-team onder leiding van Charles Hoskinson heeft het Afrikaanse continent rondgereisd en meetings gehouden met ondernemers en staatslieden uit het continent. Dit was een groot succes.


“Afrika is waar het moeilijk gaat”

Het team, dat bestaat uit vertegenwoordigers van Cardano, Emurgo en IOG, is op een educatieve en marketingtournee geweest. De reis is begonnen in Zuid-Afrika en zal naar verwachting eindigen in Egypte.

In een ontmoeting met overheidsfunctionarissen in Kaapstad, benadrukte de CEO van Cardano het belang van regeringen die blockchain omarmen. Hij merkte op dat Afrika klaar is om blockchain-technologie sneller over te nemen dan andere landen. Volgens Hoskinson kan het content daarvan gaan profiteren. Hoskinson zei:

“Waarom is ons team in Afrika? Nou, Afrika is een heel speciaal en interessant continent omdat het een enorme upgrade doormaakt.”

De CEO ging verder en vertelde dat ondernemers in Afrika zeer vooruitstrevend zijn.

“als je een ondernemer bent in Afrika volg je niet de makkelijke weg. Je doet niet wat altijd gedaan is maar stippelt je eigen pad uit.”


In Afrika begint de innovatie

De CEO vertelde verder dat hij vindt dat de multinationals van deze dag steeds minder de privacy van burgers in acht nemen. Ze maken steeds meer inbreuk op de privacy en leggen nooit verantwoording af voor hun acties. Hij zei:

“Als je Microsoft-inloggegevens een Google-ID, een Apple ID of een Facebook-ID aanmaakt, is het eigendom van Mark Zuckerberg, Larry Page, Apple. Wanneer je een gedecentraliseerde digitale identiteit (DID) krijgt, is deze van jou. En je kunt het overal mee naartoe nemen. Dat is de kracht van de blockchain.”

Hoskinson heeft al meer dan vier Afrikaanse landen bezocht. Ook heeft hij verschillende hoge regeringsfunctionarissen ontmoet die een ‘memorandum van overeenstemming’ tekende waardoor verschillende startups, gefinancierd door Cardano, hun activiteiten in de regio zullen uitbreiden. Hij ontmoette onlangs de presidenten van Zanzibar en Burundi en de Ethiopische minister van Financiën. Naar verwachting zullen meer landen, waaronder Kenia en Nigeria, zich aan de lijst aansluiten.

AD

World’s First Multi-Token ISPO — By Genius X - Starts on 12th of September, epoch 363!

Genius X, a revolutionary launchpad and business accelerator helping Web3 startups attain speed, scale, and edge, is thrilled to announce the world’s first Multi-Token ISPO.I WANT TO KNOW MORE!


Read Original Article on Newsbit

ORIGINAL SOURCE

https://newsbit.nl/cardano-boekt-enorme-...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


NotifyLog - One stop tool for events tracking and analytics

More from Newsbit

See more
Cardano voegt 100 smart contracts toe na Vasil hard fork
Newsbit
Cardano voegt 100 smart contracts toe na Vasil hard fork

10/08/2022

·

178 views

Related News

See more
WingRiders Governance Token

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)
NotifyLog - One stop tool for events tracking and analyticsWorld’s First Multi-Token ISPO — By Genius X