Logo
Cardano Ecosystem

Newsbit

08/12/2022

·

273 views


Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan

Cardano-ontwikkelaars beslissen nu over de versie van het laatste knooppunt dat moet worden gebruikt voor de Vasil hard fork. Het bericht Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan verscheen eerst op Newsbit.

Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan

Een Github-document dat een aantal uur geleden is vrijgegeven onthult dat Cardano-ontwikkelaars hebben besloten om versie 1.35.3 van de laatste node voor de Vasil hard fork te gebruiken.

Lancering op het testnet

Node 1.35.3 lost enkele belangrijke problemen op en biedt enkele CLI-verbeteringen. De node (knooppunt) biedt volledige mogelijkheden uit het Vasil-tijdperk.

De geselecteerde node is nog niet perfect. Toch verwachten ontwikkelaars dat geen van deze de hard fork zal belemmeren om succesvol op het mainnet te lanceren.

Volgens de post hebben de technische leider, de kwaliteitsborgingsingenieur, het operationele team en de releasemanager allemaal getekend om verder te gaan met knooppuntversie 1.35.3. Ontwikkelaars vertrouwen erop dat ze de huidige problemen in de toekomst met kleine updates kunnen oplossen.

Een laatste hobbel

Het laatste knooppunt voor de Vasil hard fork speelde een belangrijke rol bij de vertraging van de upgrade. Volgens Input Output Global (IOG), CEO Charles Hoskinson, hebben ontwikkelaars tijdens het testen van het laatste knooppunt, knooppunt 1.35.0, drie bugs gevonden die hebben geleid tot de ontwikkeling van 3 verschillende softwareversies tot knooppunt 1.35.3. Hoskinson liet destijds doorschemeren dat 1.35.3 de waarschijnlijke kandidaat zou zijn voor de hard fork, zoals nu is bevestigd.

Ontwikkelaars hebben de Vasil-upgrade met succes op het testnet gelanceerd. Hoe deze nieuwe iteratie van de software de lancering van het testnet zou beïnvloeden, valt nog te bezien.

Of ontwikkelaars nog een testnet-lancering gaan uitvoeren, moet nog worden bekendgemaakt. Het brengt de Cardano-gemeenschap echter een stap dichter bij het Vasil-tijdperk.

Met de Vasil hard fork verwacht het Cardano-netwerk verbeterde schaalbaarheid en smart contractfunctionaliteit. Hierdoor kan het efficiënter omgaan met het volume dat wordt gezien op concurrerende netwerken zoals Solana. Het netwerk zag dan ook een boost in verschillende on-chain-statistieken in afwachting van de upgrade.

AD

World’s First Multi-Token ISPO — By Genius X - Starts on 12th of September, epoch 363!

Genius X, a revolutionary launchpad and business accelerator helping Web3 startups attain speed, scale, and edge, is thrilled to announce the world’s first Multi-Token ISPO.I WANT TO KNOW MORE!


Read Original Article on Newsbit

ORIGINAL SOURCE

https://newsbit.nl/cardano-bereikt-belan...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


More from Newsbit

See more
Cardano voegt 100 smart contracts toe na Vasil hard fork
Newsbit
Cardano voegt 100 smart contracts toe na Vasil hard fork

10/08/2022

·

105 views

Related News

See more
WingRiders Governance Token

Featured News

See more

Featured ISPOs

Genius X
GENSX ISPOACTIVE

250M $GENSX · Ends in 09/12/2022


Featured Projects

Ada Handle
Ada Handle

NFT

Featured

Featured Events

Cardano Summit 2022
Cardano Summit 2022

11/20/2022 - 11/22/2022 · Lausanne, Switzerland


    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)
Bringing Fixed Assets (CNFT & CNT) Lending & Borrowing to CardanoWorld’s First Multi-Token ISPO — By Genius X