Logo
Cardano Ecosystem

Crypto Insiders

03/07/2023

·

100 views


Cardano analyse: ADA koers kan vanaf hier eindelijk weer stijgen

De koers van cardano is in iets meer dan twee weken met ongeveer 25% gedaald. Toch verwachten de analisten van Crypto Insiders dat eindelijk een einde in zicht is voor deze neerwaartse prijsactie. In hun meest recente analyse in de Premium omgeving zeggen zij hier het volgende over: “ADA komt na een scherpe daling bijna in de groene koopzone uit tussen de $0,30 en $0,32, en is er zelfs al kort ingedipt. Ondanks dat de koers op het punt staat om in deze zone terecht te komen, lijkt de kans groot dat ADA naar de onderkant van deze zone gaat en kan zelfs nog iets dieper uitkomen. Dat heeft te maken met onze verwachtingen omtrent bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) die we in de Premium omgeving hebben gedeeld. Vooralsnolg blijven we bullish over ADA en verwachten we dat de koers in de groene zone kan terugkeren naar een wave 3 of C van een Elliott Wave patroon en dat kan resulteren in een bullish momentum. In de Premium omgeving zullen we snel een nieuw handelsplan delen en de verwachte stijging in kaart brengen."

Cardano analyse: ADA koers kan vanaf hier eindelijk weer stijgen

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van Cardano (ADA) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse ADA koers

De koers van cardano is in iets meer dan twee weken met ongeveer 25% gedaald. Toch verwachten de analisten van Crypto Insiders dat eindelijk een einde in zicht is voor deze neerwaartse prijsactie. In hun meest recente analyse in de Premium omgeving zeggen zij hier het volgende over:

“ADA komt na een scherpe daling bijna in de groene koopzone uit tussen de $0,30 en $0,32, en is er zelfs al kort ingedipt.

Echter lijkt de kans groot dat ADA naar de onderkant van deze zone gaat en kan zelfs nog iets dieper uitkomen. Dat heeft te maken met onze verwachtingen omtrent bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) die we in de Premium omgeving hebben gedeeld.

Vooralsnolg blijven we bullish over ADA en verwachten we dat de koers in de groene zone kan terugkeren naar een wave 3 of C van een Elliott Wave patroon en dat kan resulteren in een bullish momentum. In de Premium omgeving zullen we snel een nieuw handelsplan delen en de verwachte stijging in kaart brengen.”

Deze analyse is 6 maart met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via shortposities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Lees meer over Cardano

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

AD

NotifyLog.com - One stop tool for events tracking and analytics

NotifyLog is a powerful tool for events tracking and analytics. It helps you to track events from your website, mobile app, and server.CREATE YOUR FREE ACCOUNT NOW!


Read Original Article on Crypto Insiders

ORIGINAL SOURCE

https://www.crypto-insiders.nl/overzicht...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


More from Crypto Insiders

See more
Goed nieuws: Cardano ADA golden pocket gesignaleerd
Crypto Insiders
Goed nieuws: Cardano ADA golden pocket gesignaleerd

05/03/2023

·

68 views

Related News

See more

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)