Cardano (ADA) wordt binnenkort genoteerd aan grote Europese exchange

2 weeks ago    139 views
Telegram LinkedIn
Join us in creating a new level of authenticity in document verification.

Goed nieuws voor Cardano (ADA)! Een van Europa’s grootste cryptocurrency exchanges, Bitstamp, gaat de altcoin namelijk binnenkort op zijn platform noteren. Dat maakte de exchange onlangs bekend in een aankondiging.

Bitstamp is naar eigen zeggen ‘s werelds oudste cryptocurrency exchange. Het bedrijf staat in Luxemburg geregistreerd en heeft een groot aanbod aan altcoins, waaronder ethereum (ETH), chainlink (LINK), algorand (ALGO) en dus binnenkort ook cardano, de zesde grootste cryptocurrency van de markt.

Good news for #CardanoCommunity: we're listing $ADA 🚀

It’s finally happening – the 6th largest crypto by market cap powering @CardanoStiftung is ready to make its appearance on Bitstamp!

More info with a full list of #Cardano pairs and launch schedule👇https://t.co/C2v596ilT3

— Bitstamp (@Bitstamp) November 18, 2021

In de aankondiging introduceert de exchange Cardano kort. Zo valt te lezen:

“Cardano is een platform dat tools en technologie biedt aan innovators en visionairs om hen te helpen, zoals Cardano zelf zegt, “macht te herverdelen van structuren zonder verantwoordelijkheid naar de marges met individuen”. Het open-sourceproject heeft grote ambities: een samenleving creëren die veiliger, transparanter en eerlijker is. Het is ontworpen als de basis waarop positieve wereldwijde verandering kan worden geïnitieerd.”

De notering van cardano gaat, zoals bekend met nieuwe noteringen, stapsgewijs. Op dinsdag 23 november kunnen gebruikers ADA storten en opnemen. Een dag later zullen zij vervolgens limit orders kunnen plaatsen. Later op die dag zullen deze orders ook daadwerkelijk uitgevoerd worden. Zodra alles naar verwachting verloopt en er genoeg liquiditeit is, zullen alle order types worden geactiveerd voor cardano. De handel in cardano zal in handelsparen met bitcoin (BTC), euro en dollar mogelijk worden.

Cardano heeft het de afgelopen maanden behoorlijk moeilijk. De altcoin wist begin september nog de $3 aan te tikken maar is sindsdien met 40% in waarde gedaald. Het project bevindt zich nog in de beginfase van zijn ontwikkeling, zo zijn er nog niet al teveel projecten op het netwerk te vinden. Mogelijk dat deze relatieve stilte bijdraagt aan de tegenvallende prestaties.

Desalniettemin zijn institutionele investeerders nog altijd geïnteresseerde in het project. ADA fondsen zagen onlangs een netto instroom van $16,4 miljoen en waren daarmee een van de populairste fondsen onder de altcoins in een lange tijd. CoinShares geeft echter aan dat het “geen waarneembare katalysator kan identificeren” waarom ADA zo goed presteerde afgelopen week. Wellicht heeft het met positieve beleggerssentiment te maken omtrent “World computer” coins.

Verlux is Building The Biggest Cross-Chain NFT Marketplace On The Cardano Blockchain - Join Seed Sale
AFRIXX - An African generative NFT project


BUY AFRIXX NFT - An African generative NFT project
The first NFT project to combine art and history, aiming to expand the knowledge of Africans and their history. BUY NFT NOW - https://afrixx.io/buy
Read the article in Crypto-insiders
A decentralized Bison meme coin on cardano network
ADACASH - Earn passive income.