Logo
Cardano Ecosystem

Btcdirect/EU

09/18/2023

·

17 views


Cardano (ADA) vs Solana (SOL), welke coin neemt de leiding? - BLOX | Nieuws

In de altcoin-arena woedt een hevige strijd tussen twee prominente spelers: Cardano (ADA) en Solana (SOL). Beiden hebben een opmerkelijke reis gemaakt in de cryptowereld, maar welke heeft het voortouw genomen in deze race? Cardano’s gestage groei Lark Davis, een gerenommeerde crypto-analist, besprak onlangs de […]

Cardano (ADA) vs Solana (SOL), welke coin neemt de leiding? - BLOX | Nieuws

In de altcoin-arena woedt een hevige strijd tussen twee prominente spelers: Cardano (ADA) en Solana (SOL). Beiden hebben een opmerkelijke reis gemaakt in de cryptowereld, maar welke heeft het voortouw genomen in deze race?

Cardano’s gestage groei

Lark Davis, een gerenommeerde crypto-analist, besprak onlangs de prestaties van Cardano met Altcoin Daily. Volgens Davis heeft Cardano jarenlang een gestage groei gekend, zo valt te lezen op Coin Edition. Ondanks een aanzienlijke groei van 300% in totale waarde die vastzit in Cardano, merkte hij op dat platformen zoals Coinbase waarschijnlijk een grotere basis hebben dan Cardano. Desondanks heeft Cardano een hechte community die de potentie van ADA ziet, ook al groeit deze langzamer dan sommige andere altcoins.

Solana’s opmerkelijke vooruitgang

Solana, daarentegen, staat bekend om zijn indrukwekkende schaalbaarheid en heeft in korte tijd een aanzienlijke groei doorgemaakt. Belangrijke samenwerkingen, zoals die tussen Solana Pay en Shopify, hebben de deur geopend voor miljoenen nieuwe gebruikers om deel te nemen aan het Solana-netwerk. Met een groeiende community staat Solana klaar om de markt verder te veroveren.

Prijzen in perspectief

In een recente vergelijking tussen SOL en ADA in de markt, bleek Solana’s inheemse token beter te presteren. Terwijl SOL onlangs de $19-grens overschreed na een stijging van 6,26% in een week, zag ADA een bescheiden stijging van 1,40% en wordt nu verhandeld tegen een prijs van $0,2487. Hoewel de prijs van ADA nog steeds onder de $0,3 ligt, heeft SOL met zijn recente groei en samenwerkingsverbanden de wind in de rug.

Conclusie

De concurrentie tussen Cardano en Solana is hevig en beiden hebben hun eigen sterke punten en voordelen. Terwijl Cardano een langzamere maar gestage groei doormaakt, maakt Solana grote stappen met indrukwekkende samenwerkingsverbanden. Het zal boeiend zijn om te zien hoe deze twee altcoins zich in de toekomst zullen ontvouwen.

Stem jij BLOX naar de top? Laat je horen en maak kans op een prijs!

Geniet jij dagelijks van BLOX? Laat dan van je horen! BLOX is namelijk maar liefst twee keer genomineerd voor Website van het jaar in de categorieën ‘Financieel’ en ‘Financiële apps’! En om deze prijzen daadwerkelijk in de wacht te slepen, hebben wij jouw stem dubbel nodig. Stem dus snel op zowel de site als op onze app en maak ook nog eens kans op toffe prijzen! Stemmen kan tot en met 20 oktober. Kunnen we rekenen op jouw support?

AD

NFTxLV - Sep 29 - Oct 1, 2023 | Las Vegas Convention Center

Discover the intersection of art and blockchain with NFTxLV, where the world of NFTs collides with the allure of Las Vegas, creating an unforgettable experience for collectors, artists, and enthusiasts alike.GET TICKETS!


Read Original Article on Btcdirect/EU

ORIGINAL SOURCE

https://nieuws.btcdirect.eu/cardano-ada-...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


NFTxLV | Sep 29 - Oct 1, 2023 | Las Vegas Convention Center

More from Btcdirect/EU

See more
Crypto analyse: Cardano onderweg naar 0,28 dollar - BLOX | Nieuws
Btcdirect/EU
Crypto analyse: Cardano onderweg naar 0,28 dollar - BLOX | Nieuws

09/19/2023

·

12 views

Related News

See more
NFTxLV | Sep 29 - Oct 1, 2023 | Las Vegas Convention Center

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)