Cardano (ADA) staking adressen groeien weer hard, meer dan 50% groei in 5 maanden

3 weeks ago    171 views
Telegram LinkedIn
Join us in creating a new level of authenticity in document verification.

Het Cardano (ADA) netwerk blijft vooralsnog hard groeien. Het aantal zogeheten staking adressen op Cardano is in de afgelopen twee maanden met meer dan 100.000 nieuwe adressen toegenomen. Dat blijkt uit gegevens van PoolTool.io op 11 november.

Staking is het is het vastzetten van crypto als onderpand. Hiermee kun je liquiditeit leveren aan het netwerk of aan andere gebruikers in ruil voor rente. In een proof-of-stake (PoS) netwerk als Cardano is staking ook nodig om een zogeheten validator te worden. Validators verwerken transacties in een PoS protocol net als miners dat doen in proof-of-work (PoW) protocol zoals Bitcoin (BTC).

PoolTool, een gegevensverzamelaar voor het Cardano netwerk, toont dat er nu maar liefst 943.000 staking adressen bestaan op dit cryptocurrency netwerk. Dat lag op 11 oktober nog rond 822.000, dat is dus een toename van maar liefst 121.000 nieuwe adressen in een maand.

Medio augustus kwam het aantal op ongeveer 750.000 adressen uit, het was toen een toename van 150.000 of ongeveer 25% ten opzichte van begin juni. In totaal zijn sinds juni maar liefst 343.000 adressen bijgekomen, een groei van maar liefst 57% in iets meer dan vijf maanden. Dat betekent dat de toename in september iets afremde, maar nu weer sneller dan ooit groeit. Verder blijkt uit de gegevens van PoolTool dat bijna $51 miljard van alle ADA in circulatie zit gestaked. Dat is ongeveer 72% van het totale aanbod van $70,6 miljard.

Deze cijfers tonen een zeer sterk vertrouwen in het blockchain-netwerk. Dat hebben we de laatste tijd echter nog niet terug gezien in de prijs. De ADA koers steeg keihard in augustus en bereikte begin september een nieuwe all-time high (ATH) van $3,09. Sindsdien is de koers echter met 30% omlaag gecorrigeerd en terwijl sommige crypto de afgelopen weken vaker nieuwe ATH’s hebben bereikt, blijft ADA voor nu achter. Cardano fans zitten dan ook met smacht op een uitbraak te wachten.

Verlux is Building The Biggest Cross-Chain NFT Marketplace On The Cardano Blockchain - Join Seed Sale
AFRIXX - An African generative NFT project


BUY AFRIXX NFT - An African generative NFT project
The first NFT project to combine art and history, aiming to expand the knowledge of Africans and their history. BUY NFT NOW - https://afrixx.io/buy
Read the article in Crypto-insiders
A decentralized Bison meme coin on cardano network
ADACASH - Earn passive income.