Logo
Cardano Ecosystem

Crypto Insiders

11/11/2021

·

456 views


Cardano (ADA) staking adressen groeien weer hard, meer dan 50% groei in 5 maanden

Het Cardano (ADA) netwerk blijft vooralsnog hard groeien. Het aantal zogeheten staking adressen op Cardano is in de afgelopen twee maanden met meer dan 100.000 nieuwe adressen toegenomen. Dat blijkt uit gegevens van PoolTool.io op 11 november. Staking is...

Cardano (ADA) staking adressen groeien weer hard, meer dan 50% groei in 5 maanden

Het Cardano (ADA) netwerk blijft vooralsnog hard groeien. Het aantal zogeheten staking adressen op Cardano is in de afgelopen twee maanden met meer dan 100.000 nieuwe adressen toegenomen. Dat blijkt uit gegevens van PoolTool.io op 11 november.

Staking is het is het vastzetten van crypto als onderpand. Hiermee kun je liquiditeit leveren aan het netwerk of aan andere gebruikers in ruil voor rente. In een proof-of-stake (PoS) netwerk als Cardano is staking ook nodig om een zogeheten validator te worden. Validators verwerken transacties in een PoS protocol net als miners dat doen in proof-of-work (PoW) protocol zoals Bitcoin (BTC).

PoolTool, een gegevensverzamelaar voor het Cardano netwerk, toont dat er nu maar liefst 943.000 staking adressen bestaan op dit cryptocurrency netwerk. Dat lag op 11 oktober nog rond 822.000, dat is dus een toename van maar liefst 121.000 nieuwe adressen in een maand.

Medio augustus kwam het aantal op ongeveer 750.000 adressen uit, het was toen een toename van 150.000 of ongeveer 25% ten opzichte van begin juni. In totaal zijn sinds juni maar liefst 343.000 adressen bijgekomen, een groei van maar liefst 57% in iets meer dan vijf maanden. Dat betekent dat de toename in september iets afremde, maar nu weer sneller dan ooit groeit. Verder blijkt uit de gegevens van PoolTool dat bijna $51 miljard van alle ADA in circulatie zit gestaked. Dat is ongeveer 72% van het totale aanbod van $70,6 miljard.

Deze cijfers tonen een zeer sterk vertrouwen in het blockchain-netwerk. Dat hebben we de laatste tijd echter nog niet terug gezien in de prijs. De ADA koers steeg keihard in augustus en bereikte begin september een nieuwe all-time high (ATH) van $3,09. Sindsdien is de koers echter met 30% omlaag gecorrigeerd en terwijl sommige crypto de afgelopen weken vaker nieuwe ATH’s hebben bereikt, blijft ADA voor nu achter. Cardano fans zitten dan ook met smacht op een uitbraak te wachten.

AD

World’s First Multi-Token ISPO — By Genius X - Starts on 12th of September, epoch 363!

Genius X, a revolutionary launchpad and business accelerator helping Web3 startups attain speed, scale, and edge, is thrilled to announce the world’s first Multi-Token ISPO.I WANT TO KNOW MORE!


Read Original Article on Crypto Insiders

ORIGINAL SOURCE

https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/al...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


NotifyLog - One stop tool for events tracking and analytics

More from Crypto Insiders

See more
ADA & MATIC stijgen, AI tokens dalen, Baby Doge en Sand gaan als raketten
Crypto Insiders
ADA & MATIC stijgen, AI tokens dalen, Baby Doge en Sand gaan als raketten

today at 10:42 AM

·

2 views

Related News

See more
WingRiders Governance Token

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)
NotifyLog - One stop tool for events tracking and analyticsWorld’s First Multi-Token ISPO — By Genius X