Cardano (ADA) ontvangt investering van $100 miljoen voor DeFi en NFT via EMURGO

2 weeks ago    137 views
Telegram LinkedIn
RavenDex, First Cross-Chain Swap DEX On The Cardano Ecosystem

EMURGO, de commerciële tak van Cardano (ADA), gaat maar liefst $100 miljoen investeren in het Cardano ecosysteem. Dat kondigde het blockchain bedrijf op 27 september aan:

📢 We are thrilled to announce that #EMURGO will invest $100M in the @Cardano ecosystem to accelerate #DeFi, #NFT solutions and #blockchain education! $ADA

Read the full announcement here: https://t.co/1ORwLG2RbJ

/1 pic.twitter.com/neVVpD1rOs

— EMURGO (@emurgo_io) September 27, 2021

EMURGO lanceert een nieuw investeringsvehikel van $100 miljoen voor Cardano. Het bedrag is bedoeld voor startups en opkomende bedrijven die bouwen op het Cardano ecosysteem, met name decentralized finance (DeFi) en non-fungible token (NFT) projecten.

Het investeringsvehikel bestaat uit twee aparte entiteiten. EMURGO Africa richt zich op de ondersteuning van zo’n drie honderd startups in Afrika. EMURGO Ventures is gericht op de verdere ontwikkelde markten en investeert naast DeFi en NFT projecten ook in gedecentraliseerde applicaties (dApps).

“We zijn meer dan ooit gefocust op het versnellen van de ontwikkeling van het ecosysteem van Cardano met een rijke mix van gedecentraliseerde diensten die zich richten op een wereldwijde gemeenschap die steeds meer bekend is met blockchain. EMURGO zet zich in om aan deze vraag te voldoen door het kapitaal en de strategische middelen te verstrekken die nodig zijn voor onze partnerbedrijven om snel op te schalen en nieuwe oplossingen naar Cardano te brengen.”

Aldus EMURGO CEO Ken Kodama. Charles Hoskinson, CEO van Input Output Hong Kong (IOHK) en oprichter van Cardano, zegt het volgende:

“EMURGO’s investeringen zullen helpen om de toekomst van het Cardano ecosysteem vorm te geven, een volwassen wordend netwerk met een creatieve en diverse gemeenschap, groeiende smart contracts mogelijkheden en partnerschappen over de hele wereld die sociale en financiële diensten leveren met behulp van Cardano’s aantoonbaar veilige technologie.”

Onlangs werden smart contracts functionaliteiten geïntroduceerd op Cardano via de ‘Alonzo’ update. Dit maakt het mogelijk om dApps en DeFi projecten te draaien op het blockchain-netwerk en is de reden waarom Cardano nu deze markt wil aantrekken. EMURGO lanceerde onlangs een nieuw bedrijf dat een DeFi project gaat ontwikkelen voor Cardano.


P2P Finance - Maximize your passive income with Cardano's first DeFi ecosystem.
P2P Finance is the first ecosystem that introduces an Affiliate / Referral program, with address milestones, to the DeFi industry. The P2P Token has 4 utilities, used to unlock the plethora passive earning opportunities within the platform. More Info - https://p2p.finance
Read the article in Crypto-insiders

P2P Finance - Maximize your passive income with Cardano's first DeFi ecosystem