Cardano: 400 de proiecte și 100.000 de portofele noi au fost create într-o lună

Crypto - RO 2 months ago Report
Telegram LinkedIn

Activitatea blockchain-ului Cardano începe să se dezvolte, cu 400 de proiecte noi în curs de dezvoltare și 100.000 de portofele noi fiind create în ultima lună.

Există aproape 900 de proiecte în dezvoltare în rețea, potrivit unei postări de marți pe Twitter a creatorului Cardano Input Output (IOHK). Acest număr a crescut cu aproximativ 400 din 11 martie, după ce vicepreședintele IOHK, Tim Harrison, a declarat printr-o postare pe Linkedin că totalul proiectelor în dezvoltare pe rețea a fost de aproximativ 500.

IOHK a remarcat unele evoluții pozitive pentru Cardano în ultimele 10 zile, evidențiind șase proiecte, de la exchange-uri descentralizate la aplicații DeFi care au intrat în funcțiune pe rețeaua principală, au intrat în faza de testare sau au fost lansate prin beta.

Un nou proiect care a primit o atenție deosebită este AGIX ERC-20 Converter Bride, dezvoltat în parteneriat cu SingularityNet.

Aplicația, care a intrat în funcțiune săptămâna aceasta, permite utilizatorilor să pună în legătură tokenurile ERC-20, bazate pe Ethereum, pentru a fi utilizate pe Cardano, iar sectorul DeFi al rețelei este de așteptat să fie un beneficiar semnificativ.

În ciuda numărului tot mai mare de proiecte în dezvoltare, numărul de aplicații descentralizate (DApps) care rulează pe Cardano pare să fie limitat, DeFi Llama listând doar 10 platforme diferite care reprezintă 224,96 de milioane de dolari din valoarea totală blocată (TVL). Patru dintre aceste platforme au un TVL de 0 dolari în afara tokenurilor lor native.

 Valoarea totală blocatăCardano: Valoarea totală blocată | DeFi Llama

În ceea ce privește NFT-urile, Cardano nici măcar nu se află în primele 15 blockchain-uri în ceea ce privește volumul vânzărilor în ultimele 24 de ore, deși Theta, care s-a clasat pe locul 15, a generat doar 375 de milioane de dolari în perioada respectivă.

Cardano a fost într-o creștere lentă de la lansarea contractelor inteligente în septembrie, iar rețeaua încă nu și-a luat avânt pe deplin și nu a oferit competiția promisă pentru Ethereum sau chiar altor „ETH killers”, precum solana Avalanche și Flow.

Cu toate acestea, fondatorul Charles Hoskinson a sugerat într-un videoclip recent de pe canalul său de Youtube că această tendință se va inversa în curând, odată cu viitoarea actualizare Vasil Hard Fork din iunie. El a declarat că actualizarea va oferi „îmbunătățiri uriașe de performanță pentru Cardano” și capabilităților sale de contracte inteligente.

Numărul portofelelor Cardano a crescut cu 100.000 într-o lună

O zonă de creștere puternică în acest moment este activitatea portofelelor pe Cardano, datele de la Cardano Blockchain Insights arătând că numărul portofelelor ADA a crescut cu 100.000 din 22 martie. În 19 aprilie, numărul total era de 3,268 milioane.

Just getting started https://t.co/HGBiJY7n7U

— Charles Hoskinson (@IOHK_Charles) April 18, 2022

În acest interval de timp, numărul mediu zilnic de portofele noi ADA a crescut de la aproximativ 2.000 la 8.129. Cu toate acestea, numărul de tranzacții pe zi a scăzut ușor, de la 106.952 în 22 martie la 106.525 în 19 aprilie.

Tranzacțiile de peste 100.000 de dolari au crescut de 50 de ori de la începutul anului 2022, sugerând că poate exista deja o cerere instituțională puternică.

@Cardano is experiencing increasing institutional demand

The volume of on-chain transactions >$100k has increased by 50x just in 2022

Yesterday, a total of 69.09b $ADA were moved in these large transactions, representing 99% of the total on-chain volumehttps://t.co/8ME8STvRSF pic.twitter.com/aqH7hYIPiV

— IntoTheBlock (@intotheblock) March 29, 2022

Luna trecută, un total de 23 de noi pool-uri Cardano au pus la stake aproximativ 1,5 miliarde ADA în 24 de ore. Mișcarea a mărit oferta totală de ADA pusă la stake la aproape 74%.

Cu toate acestea, Mai mult de două treimi, sau 71% dintre deținătorii de ADA, sunt pe „roșu”, un sfert sunt pe „verde”, iar 9% dintre ei se află la pragul de rentabilitate, conform indicatorului „in/out of the money” al IntoTheBlock.

Original Source: https://crypto.ro/stiri/cardano-400-de-proiecte-si-100-000-portofele-noi/

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.

Join Our Weekly Newsletter of Cardano

Your weekly dose of Cardano news straight to your inbox!
GADA Finance is launching its Initial Stake Pool Offering (ISPO) Starting on June 29, 2022
Being the first permissionless and community-governed launchpad on Cardano, we intend to raise funds through a public ISPO which will enhance the Cardano ecosystem. CLICK HERE!
READ THE ORIGINAL ARTICLE ON >> Crypto - RO