Cardano: 23 de pool-uri au pus la stake 1,5 miliarde ADA în 24 de ore

Crypto - RO 3 months ago Report
Telegram LinkedIn

Un total de 23 de noi pool-uri Cardano au pus la stake aproximativ 1,5 miliarde ADA în 24 de ore. Mișcarea a mărit oferta totală de ADA pusă la stake la aproape 74%. Aceste pool-uri sunt aparent afiliate cu subsidiara Coinbase Bison Trails.

Fiecare staking pool are peste 62 de milioane de ADA în staking pe Cardano și par a fi numite după oameni de știință celebri, conform platformei de analiză pool.pm.

23 new #Cardano pools with more than 62M₳ stake each have been created during the last 12 hours, increasing by about 1.5 billion $ADA the total staked, now close to 74%.

See the last whale delegations here:https://t.co/XiAOim2GO4

Pools names seem based on famous scientists. pic.twitter.com/U9S5saqSEq

— pool.pm (@pool_pm) March 22, 2022

Majoritatea staking pool-urilor au fost finanțate prin intermediul a două portofele balenă, fiecare cu peste 30 de milioane de dolari în staking. Aceste adrese au fost finanțate în urmă cu două luni de către „adresele întreprinderii”.

Platformele nu au o pagină de pornire sau o descriere în metadatele lor, care sunt găzduite pe bison.run, un domeniu înregistrat încă din 2019. Luând în considerare aceste date, pool.pm a speculat că acestea sunt găzduite de Bison Trails.

Whales wallets have been funded 2 months ago from Enterprise addresses.

The pools don’t have an homepage or description defined in their metadata hosted on https://t.co/3DBVzRk3nb, a domain registered in 2019 at https://t.co/8PpzR0UPOd:https://t.co/YESMoMEouK pic.twitter.com/NZAd6ioTs3

— pool.pm (@pool_pm) March 22, 2022

Bison Trails este o platformă care facilitează pentru dezvoltatori să participe la web-ul descentralizat și să creeze aplicații care se conectează la datele blockchain. Bison Trails a fost achiziționat de Coinbase anul trecut. Compania oferă o infrastructură blockchain „platform-as-a-service”, ceea ce înseamnă că pool-urile pot fi găzduite în numele clienților.

Valoarea totală blocată pe Cardano depășește 300 de milioane de dolari

Creșterea volumului de tranzacții pe Cardano este strâns legată de creșterea valorii totale blocată pe aplicațiile sale descentralizate.

Cardano 24H transaction volume is 68.76B

That's 3.5x more than Bitcoin and Ethereum..

combined..

👀https://t.co/fZkxYWOGXK#Cardano #DeFi #RealFihttps://t.co/rnmuKpRvB3 pic.twitter.com/Clzoib238J

— CRCI (@crcindex) March 21, 2022

Volumul zilnic al tranzacțiilor pe rețeaua Cardano a fost, la un moment dat, aproape de pragul de 70 de miliarde de dolari, cu mult peste volumul de 15,9 miliarde de dolari al Bitcoin și 3,6 miliarde de dolari al Ethereum. Singurul alt blockchain cu un volum de tranzacții de peste 1 miliard de dolari în 24 de ore este Litecoin, potrivit firmei de analiză Messari.

Volumul tranzacțiilor pe rețeaua Cardano a explodat odată cu ecosistemul său financiar descentralizat, depășind în prezent pragul de 300 de milioane de dolari în valoarea totală blocată, potrivit DefiLlama.

Minswap, un exchange descentralizat de pe Cardano, a devenit recent protocolul DeFi de top pe Cardano după valoarea totală blocată. Alături de acesta se află SundaeSwap, un exchange descentralizat nativ, susținut de cFund, Alameda Research și Double Peak Group. Minswap are o valoare totală blocată de 188 milioane de dolari, în timp ce, SundaeSwap are o valoare înghețată de 113 milioane de dolari.

Charles Hoskinson, co-fondator și CEO al firmei de cercetare și dezvoltare a Cardano, a spus că atunci când vine vorba de valoarea totală blocată în Cardano, „încă n-ați văzut nimic”, deoarece mai multe proiecte așteaptă upgrade-ul Vasil Hard, care va avea loc în iunie.

What most also don’t understand is that many Cardano DApps are waiting for the Vasil hardfork in June to launch to benefit from pipelining. So it seems we ain’t seen nothing yet on TVL https://t.co/mMHxwRrF96

— Charles Hoskinson (@IOHK_Charles) March 12, 2022

Original Source: https://crypto.ro/stiri/cardano-23-de-staking-pools-stake-1-5-miliarde-ada/

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.

Join Our Weekly Newsletter of Cardano

Your weekly dose of Cardano news straight to your inbox!
GADA Finance is launching its Initial Stake Pool Offering (ISPO) Starting on June 29, 2022
Being the first permissionless and community-governed launchpad on Cardano, we intend to raise funds through a public ISPO which will enhance the Cardano ecosystem. CLICK HERE!
READ THE ORIGINAL ARTICLE ON >> Crypto - RO